SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Osmé kolo OP Plzeň město je za námi! Vy můžete do středečního poledne hlasovat pro své favority! Kdo vyhraje? Ovládne hlasování potřetí za sebou Lhota? Nebo se najde Hráč kola z jiného týmu?

Brankář

Toto kolo nemáme pouze jednoho. Rovnou dva gólmani dostali místo v nejlepší jedenáctce. První je Jakub Tománek, který několikrát podržel Černice a zaskvěl se i v penaltovém rozstřelu. Druhý gólman v jedenáctce je Jan Kokoška z Chrástu. Proti favorizované Zruči předvedl několik skvělých zákroků, a i přes čtyři inkasované branky byl velkou oporou Chrástu.

Obrana

V obraně se vedle sebe postavili Lukáš Böhm ze Lhoty. V nejlepší jedenáctce máme vlastně tři gólmany, Lukáš totiž za A tým Lhoty nastupuje právě v bráně, v utkání proti Košutce ale vystřídal za beka a byl velkou oporou ve druhém poločase. Druhý zástupce v obraně je Martin Holobrádek z Unionu, který neprohrál snad jediný souboj a všechny dlouhé míče Litice likvidoval

Záloha

Za Spoje je v nejlepší jedenáctce Michal Ráb, střelec jediného gólu proti Černicím. Tomáš Kepka ze Zruči, byl u většiny gólů svého týmu a pevně držel střed hřiště. Dále Jaroslav Špánek z Dýšiny, který svým gólem rozhodl utkání proti Plzenci. A poslední, možná už známý z předchozích kol - Patrik Kočí, talent Hradiště předvedl znovu dobrý výkon završený gólem, na poražení Rapidu to ale bylo málo.

Útok

Na hrot se postavili Karel Trnka - tříbrankový střelec proti Chrástu. Jakub Hrbáček, svými dvěma góly i on rozhodl zápas Unionu proti Liticím. Tomáš Janoch z Rapidu - dvoubrankový střelec sobotního odpoledne, i díky jeho výkonu se Rapid vyšvihl na druhou příčku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2016 23:48 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.