SESTAVA KOLA - 15.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 02.04.2017

0

Hrdinové předešlého kola - HLASUJTE MIMOŘÁDNĚ AŽ DO ČTVRTEČNÍHO POLEDNE!

V sestavě kola se objevil brankář Tomáš Jarina z Bělé, jenž pochytal mnoho pokusů Plané a i díky němu si Bělá z Plané odvezla dva body za výhru na penalty. Doplnil ho pak kolega z týmu Dominik Frank, jenž je pilířem zálohy.

 

Dynamo Horšovský Týn vyválčilo dva body v Boru a nutno říct, že do obrany jim to fungovalo skvěle. Tomáš Macek, jenž byl zvolen hráčem utkání, nezůstal jediným z Týnu. Doplnil ho kolega, též obránce, David Mach, který dokonce dokázal vstřelit gól.

 

Z Mrákova jsme pak vybrali Pavla Rybára, jenž byl chválen vlastním brankářem za svůj výkon. Chodová Planá zvítězila 3:0 a to díky dvěma překvapivě střídajícím hráčům. Trenéři Plané opravdu zmátli soupeře, když nejlepší střelec Pavel Chval zůstal pouze na lavičce. Jenže to by nebyl Pavel Chval, aby nestihl dát hattrick i z lavičky. V sestavě kola ho pak jistí také Rudolf Ovčačík, který oživil hru hostů a i díky němu se hostům náramně vyvedl druhý poločas.

 

Dále tu máme duo z Meclova, který splnil roli favorita a přesvědčivě rozhodl utkání již v prvním poločase, Filip Němec se sice neprosadil, ale byl opěvován za vypracování gólových událostí v zápase. Právě Jevgenij Čižikov, jenž Filipa chválil, se také dostal do sestavy kola, v zápase zvyšoval na 3:0.

 

Na závěr hráč kola minulého Lukáš Bydžovský opět skóroval a pomohl svému týmu k zisku dvou bodů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2017 22:42 do 06.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.