SESTAVA KOLA - 7.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 08.10.2017

0

Přinášíme Vám sestavu 7. kola plzeňského městského přeboru a Vy můžete až do středečního poledne hlasovat v anketě o hráče kola. O víkendu na sebe upozornili například čtyřgolový střelec Rapidu Tomáš Janoch, či záložník Zruče B Matěj Polák, který si připsal velmi úspěšný záskok na pozici gólmana. Kompletní jedenáctku naleznete v článku.

Matěj Polák (Zruč B) – Zručský Matěj Polák většinou nastupuje v záloze, ale při absenci brankářů se musel netradičně postavit mezi tyče. Tento záskok však zvládl výborně, když zejména v prvním poločase duelu s Liticemi svůj tým několika výbornými zákroky podržel a položil základ pro výhru rezervy Zruče 5:2.

 

František Korelus (Zruč B) – Další fotbalista, který výrazně přispěl k nakonec vysokému vítězství Zruče B. Korelus z pozice obránce otevřel skóre a po přestávce zvýšil z penalty na 2:0.

 

Lukáš Mareška (Slovan Plzeň) – Kapitán Slovanu jistil tradičně spolehlivým výkonem defenzivu svého týmu, který porazil v penaltovém rozstřelu Dýšinu a udržel si tak pozici lídra tabulky.

 

Jakub Gruncl (Smíchov) – Mladý obránce Smíchova sehrál proti Druztové povedený zápas a vysloužil si pochvalu od trenéra Sulka.

 

Pavel Brejcha (Starý Plzenec) – Osmnáctiletý Brejcha patřil k nejlepším hráčům na hřišti při kanonádě Starého Plzence proti Hradišti. Krásnou střelou z přímého kopu zvýšil po půlhodině hry na 2:0 a také v dalším průběhu utkání byl velmi aktivní.

 

Pavel Vacek (Litice) – Litice sice prohrály ve Zruči 2:5, ale Vacek může mít čisté svědomí. Tento záložník dokonce zaznamenal oba góly poražených.

 

Jiří Zeman (Druztová) – Záložník Druztové se gólově prosadil ve šlágru kola na hřišti Smíchova a poslal svůj tým do vedení. Se svými spoluhráči se nakonec mohl radovat z vítězství na penalty.

 

Jan Jindra (Union Plzeň) – Union proměnil utkání na hřišti Chrástu v exhibici. Na vítězství 5:0 se podílel již v první půli dvěma zásahy Jan Jindra. Ten se pálil ostrými z pozice záložníka.

 

Petr Menšík (Starý Plzenec) – Menšík měl v nohách sobotní zápas A-týmu a tak nastoupil až do druhého poločasu. Přesto stihl vstřelit dva góly, kterými definitivně zlomil odpor Hradiště a dosud poslední celek tabulky slavil jasné vítězství 5:1.

 

Tomáš Janoch (Rapid B) – Útočník B-týmu plzeňského Rapidu proměnil utkání ve Vochově ve své galapředstavení! Nebohé domácí sestřelil čtyřmi trefami a Vochovští tak museli před svými diváky skousnout debakl 0:6.

 

Max Sahaj (Rapid B) – Ve Vochově se trefil také Janochův spoluhráč z útoku Max Sahaj. Ofenziva Rapidu si s domácími dělala, co chtěla a na tom měl velký podíl i tento mladý fotbalista.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2017 07:14 do 11.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.