SESTAVA KOLA - 11.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 05.11.2017

0

V sestavě 11. kola městského přeboru mají převahu ofenzivní hráči. Neschází v ní například zručský Tomáš Pokladník, kterému stačil na vstřelení čtyř gólů poločas, či autoři hattricků Tomáš Knapp s Lukášem Táborským. Je ale jen na Vás, komu dáte své hlasy v anketě o Hráče kola!

Pavel Purkar (Druztová) – Gólman Druztové předvedl proti Liticím tradičně spolehlivý výkon. V penaltovém rozstřelu navíc vychytal hned dva střelce soupeře.

 

Karel Kaňák (Černice B) – Kaňák si po delší době zahrál na kraji obrany a přispěl k demolici Starého Plzence 11:1. Na vysoké výhře se podílel i vstřeleným gólem.

 

Pavel Vacek (Litice) – Litický kapitán byl sice v závěru utkání v Druztové vyloučen, ale i tak patřil k nejlepším hráčům svého týmu. Ve 13. minutě i otevřel skóre zápasu, který Litice ztratily až na penalty.

 

Ondřej Pytlík (Hradiště) – Fotbalisté Hradiště konečně zvítězili na pro ně zakletém hřišti v Chrástu. Z pozice dirigenta defenzivy se o to zasloužil také Pytlík.

 

Lukáš Táborský (Cernice B) – Na jedenáctigólové demolici Starého Plzence se podílel hattrickem.

 

Lukáš Denk (Druztová) – Denk byl v utkání Druztové proti Liticím na hřišti cítit. V závěru dokonce vybojoval pro svůj tým penaltu, kterou však jeho spoluhráč Ježek neproměnil.

 

Jakub Pěč (Dýšina) – Dvěma góly se zasloužil o výhru Dýšiny nad Košutkou B v poměru 3:1.

 

Josef Reischig (Slovan) – 11. kolo patřilo ofenzivním hráčům, takže útočník Reischig musí vzít zavděk místem v záložní řadě. Slovan sice s Rapidem prohrál 4:5, ale Josef Reischig podal dobrý výkon. Na hřišti byl vidět a dal i první gól svého týmu.

 

Tomáš Pokladník (Zruč B) – Rezerva Zruče v pohodě přehrála 8:0 Vochov, který na zápas přijel jen s osmi hráči. Pokladník nastoupil až na druhý poločas, přesto stačil čtyřikrát skórovat.

 

Tomáš Knapp (Smíchov) – Nejlepší kanonýr soutěže se po dvou utkáních, v nichž vyšel střelecky naprázdno, zase naplno připomněl. Především díky jeho hattricku Smíchov přehrál poměrně snadno Union výsledkem 4:1.

 

 

Vladimír Žák (Rapid B) – V utkání mezi Slovanem a Rapidem (4:5) padlo hned devět gólů. Hostující útočník v prvním poločase dvakrát vyrovnával skóre.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.11.2017 06:04 do 08.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.