SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 19.11.2017

0

Sestava posledního podzimního kola je tu! Nezapomeňte, že až do středečního poledne můžete hlasovat v anketě o Hráče kola.

Radek Švarcbek (Planá) – Výsledek 4:0 napovídá, že Planá měla duel v Kozolupech naprosto pod kontrolou, ale nebýt brankáře Švarcbeka, tak snadné by to hosté neměli. Zkušený gólman svůj tým podržel v úvodu utkání za nerozhodného stavu a několik šancí soupeři pochytal i po přestávce.

 

Dominik Sovka (Planá) – Druhý zástupce Plané v sestavě kola. Obránce Sovka se zapsal i mezi střelce, hned v úvodní minutě druhé půle zvýšil na 2:0 a hodně tak své spoluhráče uklidnil.

 

Denis Drudík (Staňkov) – Střední obránce Staňkova v dorosteneckém věku (ročník 2000), vyrůstá vedle zkušeného Pavla Gusta. V Kdyni si počínal v defenzivní činnosti velmi spolehlivě a domácí akce často končily právě u něho.

 

František Veselý (Stráž) – Fotbalisté Stráže zdolali v posledním podzimním kole 3:1 Chodovou Planou a zimní přestávku si mohou užít v relativním klidu. Velkou zásluhu na tom má i obránce Veselý, jenž otevřel skóre utkání.

 

Václav Voves (Staňkov) – Rychlonohý záložník Staňkova podával na podzim velmi dobré výkony. Na výhře v Kdyni 2:0 se podílel uklidňujícím gólem, když deset minut před koncem po křídle prchl obraně soupeře a v koncovce nezaváhal.

 

Dominik Frank (Bělá) – Bělá se rozloučila s podzimem vysokou výhrou nad Klenčím. Šikovný záložník se o to zasloužil hned dvěma góly a také lahůdkovou asistencí na trefu Jakuba Černého.

 

Lukáš Ledvina (Postřekov) – Postřekov se rozloučil s podzimem výhrou 3:1 nad Borem. Jedním z nejlepších hráčů na trávníku byl Ledvina, jenž si vysloužil pochvalu od trenéra Wirta.

 

Martin Kubica (Meclov) – Meclov si otevřel na hřišti posledního Horšovského Týna střelnici. Záložník Kubica zaznamenal dokonce hattrick.

 

Petr Földesi (Dlouhý Újezd) – Sparta z Dlouhého Újezdu zdemolovala soupeře z horní části tabulky Koloveč výsledkem 8:2. Petr Földeši ze zapsal mezi střelce hned třikrát.

 

Lucián Gitta (Dlouhý Újezd) – Hattrickem se v duelu s Kolovčí blýskl také Földešiho spoluhráč Lucián Gitta. Ten na podzim nastřílel výborných 14 gólů a v tabulce střelců soutěže se dělí o druhou příčku s Pavlem Chvalem.

 

Miroslav Bořil (Bělá) – Útočník Bělé konečně překonal problémy se zuby a hned ukázal, jak je pro svůj tým důležitý. Klenčí načal gólem už v první minutě a do přestávky se trefil ještě jednou. Bělá nakonec zvítězila 6:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.11.2017 04:28 do 22.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.