SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 25.03.2018

0

Máme tu sestavu 14. kola 1.B třídy sk. A. V ní mají největší zastoupení Bělá a Planá, tyto týmy dodaly do elitní jedenáctky po třech hráčích. Nescházejí ani zástupci Meclova, Postřekova, Kdyně a Kozolup. Až do středečního poledne pak můžete hlasovat pro svého favorita v anketě Hráč kola!

Marián Regenda (Meclov) – Meclov na úvod jara udolal nejtěsnějším výsledkem Chodovou Planou a posunul se do čela tabulky. Velkou zásluhu na tom měl brankář Regenda, který domácí podržel několika skvělými zákroky a udržel čisté konto.

 

Ondřej Suchý (Planá) – Fotbalisté Plané odehráli na hřišti Dlouhého Újezdu po všech stránkách povedený zápas. Vše začínalo od defenzivy, kterou dobře dirigoval kapitán Suchý.

 

Karel Kafka (Kdyně) – Zkušený fotbalista na podzim nastupoval více za béčko Kdyně. Do prvního jarního utkání však nastoupil v základu v roli kapitána a i díky němu domácí získali v důležitém duelu proti Boru dva body za výhru na penalty.

 

Karel Kuželka (Postřekov) – Tento obránce je spíše svátečním střelcem. V zápase proti Horšovskému Týnu se ale parádně trefil z hranice šestnáctky a vyrovnávacím gólem tak přispěl k obratu Postřekova, který ve druhém poločase otočil skóre na 2:1.

 

Petr Brožíček (Planá) – Planá zvítězila v Dlouhém Újezdu 3:0. Brožíček k tomu přispěl výstavním gólem z přímého kopu, kterým zvýšil na 2:0 a utlumil tak vzrůstající domácí nápor.

 

Jaroslav Malý (Bělá) – Malý přišel do Bělé v zimě ze Stříbra a ve svém novém působišti se uvedl výborně. V utkání proti vedoucímu Staňkovu dal gól z přímého kopu, k tomu přidal dvě asistence a výrazně se tak podílel na výhře Startu 5:2.

 

Pavel Jarina (Bělá) – Neméně kvalitní výkon podal také Pavel Jarina. Tradiční opora Bělé připravila první gól zápasu Černému a sama pak završila skóre pátým gólem.

 

Jiří Beran (Meclov) – Jediným gólem zápasu rozhodl o výhře Meclova nad Chodovou Planou, která poslala jeho tým do čela tabulky.

 

Vojtěch Sláma (Kozolupy) – Kozolupy přehrály v souboji nováčků 3:1 Klenčí. Zásadní podíl na tomto výsledku má Vojtěch Sláma, který vstřelil druhý a třetí gól vítězů.

 

Miroslav Bořil (Bělá) – Další fotbalista, který přispěl k pětigólové kanonádě Bělé proti Staňkovu. Nejlepší obranu v soutěži překonal dvakrát.

 

Adam Polák (Postřekov) – Fotbalista, který byl v zápise o utkání uveden jako vedoucí mužstva, přišel na trávník až v průběhu druhého poločasu. V 90. minutě však chladnokrevným lobem rozhodl o výhře Postřekova nad Horšovským Týnem 2:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.03.2018 04:28 do 28.03.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.