SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 25.03.2018

0

Máme tu sestavu prvního jarního kola městského přeboru! Hned trojité zastoupení v ní má Smíchov, který si připsal proti Vochovu nejvyšší vítězství kola. Nechybějí však ani hráči Hradiště, Slovanu, Unionu, Druztové a rezervy Zruče. Až do středečního poledne můžete hlasovat pro Vašeho favorita v anketě o Hráče kola, se kterým Vám pak na konci týdne přineseme rozhovor!

Petr Bejček (Hradiště) – Hradiště zdolalo Litice 2:1. Vítězný tým několikrát výrazně podržel brankář Bejček.

 

Jakub Ostrolucký (Smíchov) – Kapitán Smíchova řídil zezadu hru svého týmu, který na úvod jara přehrál vysoko 6:1 poslední Vochov.

 

Vilém Pavel (Zruč B) – Teprve dvacetiletý hráč přispěl kvalitním výkonem na pozici předstopera k výhře rezervy Zruče 2:0 na půdě béčka Černic.

 

Martin Furár (Hradiště) – Obránce či záložník Hradiště rozhodl gólem v závěru vypjaté utkání s Liticemi. Trefil se nekompromisní hlavičkou po rohu.

 

Petr Filmak (Union Plzeň) – Union ve druhé půli otočil zápas na hřišti Košutky B a nakonec zvítězil 3:1. Velký podíl na tom měl Petr Filmak. Nejprve si domácí hráč srazil jeho centr do vlastní sítě a v tu chvíli bylo srovnáno na 1:1. V závěru utkání pak tento fotbalista ještě připravil pojistku pro spoluhráče Seidla.

 

Jan Šlauf (Druztová) – Šlauf nasměroval Druztovou k domácí výhře 3:1 nad rezervou Starého Plzence. Nejprve otevřel skóre utkání a v závěru prvního poločasu domácím vrátil vedení.

 

Martin Hořánek (Union Plzeň) – Velmi aktivní ve vítězném zápase Unionu na Košutce. Pěknou přihrávkou vyslal do úniku Filipa, který vstřelil nakonec vítězný gól zápasu.

 

Filip Baštář (Smíchov Plzeň) – Ve středu smíchovské zálohy si proti Vochovu tradičně odehrál své. Ve 34. minutě navíc vyrovnal na 1:1 a načal tak gólové hody v podání svého týmu.

 

Michal Ráb (Slovan Plzeň) – Vedoucí tým tabulky přehrál 3:1 Chrást. Michal Ráb zaznamenal klíčový gól utkání, když v 66. minutě strhl vedení na stranu svého týmu.

 

Josef Nosek (Slovan Plzeň) – Velkou zásluhu na výhře Slovanu měl i další záložník Nosek. Ten si po utkání vysloužil pochvalu od vedoucího mužstva Josefa Krafta.

 

Martin Rubricius (Smíchov) – Smíchovský kanonýr definitivně zlomil odpor Vochova dvěma  zásahy ve druhém poločase.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.03.2018 04:59 do 28.03.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.