SESTAVA KOLA - 15.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 01.04.2018

0

Do sestavy 15. kola soutěže vyslaly hned dva své zástupce týmy Horšovského Týna, Staňkova, Bělé a Chodové Plané. Ideální jedenáctku pal doplňují fotbalisté Stráže, Meclova a Dlouhého Újezdu. Samozřejmě probíhá také hlasování o Hráče kola. Pro svého favorita můžete hlasovat až do středečního poledne!

Jaroslav Novák (Horšovský Týn) – Na brankářském postu byla tentokrát velká konkurence. Místo v sestavě kola by si zasloužili i Lukáš Frei, který vychytal Postřekovu výhru na penalty proti Meclovu, a také padesátiletý Nikolaj Nikolaev, jenž úspěšně zaskočil za nepřítomného kolegu v bráně Bělé. Gólman Horšovského Týna Jaroslav Novák však přispěl k výhře posledního týmu tabulky nad Kdyní 5:1 hned dvěma proměněnými penaltami, což je opravdu velmi nevšední počin.

 

Dominik Frank (Bělá) – Fotbalisté Bělé zvládli také druhý jarní zápas. Zvítězili 2:0 v Boru a k nejlepším hráčům týmu patřil Dominik Frank.

 

Pavel Gust (Staňkov) – Fotbalisté Staňkova si s chutí zastříleli v domácím utkání proti Kozolupům. Na výhře 6:2, která Staňkov vrátila do čela tabulky, se podílel jedním gólem i šéf obrany a kapitán týmu Gust.

 

Zdeněk Staroba (Horšovský Týn) – Poslední tým tabulky vystrčil proti Kdyni růžky. Hned dvakrát se zapsal mezi střelce Zdeněk Staroba, který přišel do klubu v zimě z Rosovic (Okr. přebor Příbramska).

 

Jakub Černý (Bělá) – Černý byl u obou gólů Bělé ve vítězném zápase v Boru. Nejprve se po jeho neúspěšném zakončení prosadil spoluhráč Hošek a pojistku pak přidal Černý sám.

 

David Hanko (Chodová Planá) – Chodová Planá protrhla černou sérii šesti prohraných zápasů. V Kolovči se ale rozhodlo až v závěru, v 80. minutě otevřel skóre utkání Hanko.

 

Jevgenij Čižikov (Meclov) – Meclov sice prohrál v Postřekově na penalty, ale Jevgenij Čižikov patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Hned v 5. minutě navíc otevřel skóre zápasu.

 

Josef Kubina (Staňkov) – Prvním gólem zápasu nasměroval Staňkov k vysoké výhře nad Kozolupy.

 

Karel Pták (Stráž) – Stráž vyloupila Planou. Cennou výhru jistil osm minut před koncem právě Pták.

 

Martin Dvořák (Dlouhý Újezd) – Na výhře Dlouhého Újezdu v Klenčí se podílel hned dvěma góly Martin Dvořák. Ten přitom dosud nastupoval spíše za béčko.

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – Chodová Planá se konečně probudila a s ní i kanonýr Chval. V závěru zápasu dvěma góly potvrdil vítězství 3:0 v Kolovči.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.04.2018 04:25 do 04.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.