SESTAVA KOLA - 18.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 22.04.2018

0

Přinášíme Vám sestavu kola, v níž najdete stálice i nové tváře

V brance sestavy 18. kola má své místo jisté přibyslavský Oldřich Uhlíř, jenž chytil penaltu a vytasil se i s jinými důležitými zákroky.

Trojici obránců začněmě tahounem Keřkova Petrem Pavlíkem. Pavlík táhl svůj tým za první a překvapivou jarní výhrou, výbuch v závěru zápasu však snahu keřkovských zhatil. Uprostřed obrany bude stálice sestavy kola Bolek Psota, jenž opět skvělým výkonem přispěl k čistému kontu Vísky, Třetím do party bude světelský Čížek. Za obranou, kterou se svými kolegy předváděl v Dolním Městě, si mohl dát brankář kafe a cigárko.

Záloha bude tentokrát pětičlenná. Uprostřed bude brodský Tomáš Tůma, který splnil svoji střeleckou normu, tentokrát proti Golčovu Jeníkovu. Doplní ho hlavní aktéři bojovného zápasu mezi Věžnicí a Lipnicí, domácí opora Stanislav Šimoníček a hostující špílmachr Dalibor Bláha. Kraje zálohy budou brousit Pavel Beránek z Okrouhlice a dvougólový střelec Dlouhé Vsi Vladimír Cibulka.

V útoku tentokrát vsadíme na důraz, jelikož v něm budou světelský čahoun Milan Šmíd a šmolovské kladivo Ján Bdžoch. Působení této dvojíce jistě přinese množství potrhaných sítí a zválcovaných obránců.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2018 08:30 do 25.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.