SESTAVA KOLA - 19.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 29.04.2018

0

Ideální jedenáctka 19. kola městského přeboru byla zveřejněna. Nezapomeňte, že až do středečního poledne můžete hlasovat pro Vašeho favorita v anketě o Hráče kola!

Jakub Tománek (Černice B) – Černický gólman si připsal v prvním poločase duelu s Dýšinou za bezgólového stavu klíčový zákrok, když zlikvidoval samostatný únik soupeře. Po přestávce už jeho spoluhráči dominovali a třemi góly Dýšinu sestřelili. Tománek udržel čisté konto.

 

David Tupý (Chrást) – Rozjetý Chrást pokračuje v cestě za záchranou.  Výhru 3:0 nad Liticemi jistil Tupý závěrečným gólem.

 

Lukáš Mareška (Slovan Plzeň) – Kapitán Slovanu se opět ukázal jako správný dirigent svého týmu. I díky němu Spoje udolaly Druztovou a navýšily náskok na čele tabulky už na 9 bodů.

 

Ondřej Žák (Slovan Plzeň) – Obránce Slovanu hraje na jaře ve skvělé formě. Tu potvrdil i v duelu proti Druztové.

 

Kamil Weber (Rapid B) – Rezerva Rapidu na půdě posledního Starého Plzence nezaváhala a domů si odvezla výhru 2:0. Weber již v 10. minutě otevřel skóre utkání.

 

Martin Chládek (Chrást) – Chládek nasměroval Chrást za vítězstvím 3:0 nad Liticemi, když vstřelil úvodní gól duelu.

 

Jan Jindra (Union) – Nejlepší hráč Unionu v duelu na půdě Vochova, který jeho tým vyhrál 4:3 na penalty. Zapsal se i mezi střelce, už v 7. minutě totiž otevřel gólový účet zápasu.

 

Jan Král (Černice B) – Jan Král přišel na trávník až ve 40. minutě, kdy střídal zraněného spoluhráče. Krátce po přestávce však právě on zaznamenal nakonec vítězný gól duelu s Dýšinou.

 

Michal Chvojka (Černice B) – Co Král načal, to Chvojka dokončil. Dvěma zásahy v rozmezí pěti minut definitivně zlomil odpor soupeře.

 

Tomáš Beránek (Hradiště) – Hradiště v derby zaskočilo Smíchov, na jehož půdě zvítězilo 5:3. Hned dvakrát se trefil útočník Beránek.

 

Karel Trnka (Zruč B) – Béčko Zruče zdemolovalo výsledkem 5:0 rezervu Košutky. Zkušený útočník Trnka se prosadil dvakrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.04.2018 23:54 do 02.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.