SESTAVA KOLA - 22.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 20.05.2018

0

Ideální jedenáctka 22. kola byla zveřejněna. Najdete v ní fotbalisty hned z osmi týmů. Až do středečního poledne samozřejmě můžete hlasovat v anketě o Hráče kola.

Petr Bejček (Hradiště) – Ve 22. kole padalo hodně gólů. Zápas Hradiště s Vochovem byl ale výjimkou, když ho po bezgólové remíze rozhodly až penalty. Zásluhu na tom měl i brankář Tornáda Bejček, který zlikvidoval několik příležitostí Vochova a parádně vytáhl přímý kop Bárty.

 

Adam Sýkora (Union) – Union si napravil reputaci po debaklu, který utržil před týdnem ve Zruči. Na výhře 6:0 nad Černicemi měl velký podíl i obránce Sýkora, který vydatně podporoval ofenzivu, na gól na 2:0 nahrál a později sám uzavřel skóre.

 

Tomáš Hošek (Vochov) – Šéf obrany Vochova přispěl k tomu, že jeho tým v Hradišti neinkasoval, přestože dohrával bez dvou vyloučených hráčů. Hosté navíc brali i druhý bod za výhru napenalty.

 

Lukáš Mareška (Slovan) – Kapitán Slovanu dirigoval svůj tým při jasné výhře na půdě Litic. Prosadil se i střelecky.

 

Alexandr Zikmund (Smíchov) – Smíchovský mladíček (ročník 2001) se hned dvakrát trefil v utkání na hřišti Košutky B a ukázal, že smíchovský fotbal v něm má zářivý klenot. Hosté však následně vedení 2:0 neudrželi a museli skousnout porážku 4:5.

 

Vlastimil Totzauer (Dýšina) – Dýšina na začátku druhé půle otočila nepříznivě se vyvíjející duel s Druztovou. Totzauer zavelel k obratu vyrovnávacím gólem.

 

Matěj Polák (Zruč B) – Zruč rozstřílela Rapid B na jeho hřišti 7:2 a měla hned dva autory hattricku. Jedním z nich byl Matěj Polák.

 

Tomáš Pekník (Košutka B) – Rezerva Košutky si připsala důležité body v boji o záchranu, když doma přestřílela Smíchov 5:4. Pekník se pod to podepsal dvěma zásahy.

 

Martin Suchý (Union) – Suchý pomohl dvěma góly k vysoké výhře Unionu v souboji s rezervou Černic.

 

Karel Kazda (Zruč B) – Stejně jako Polák nastřílel do sítě Rapidu hattrick.

 

Josef Reischig (Slovan) – Střelec Slovanu se dvakrát trefil v předehrávce v Liticích. I díky němu Slovan rozhodl zápas už v první půli.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2018 12:15 do 23.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.