SESTAVA KOLA - 2.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 02.09.2018

0

Sestava 2. kola soutěže je zveřejněna. Až do středečního poledne můžete také hlasovat pro vašeho favorita v aknetě o Hráče kola.

Lukáš Frei (Postřekov) – Postřekov i podruhé v řadě přivezl ze hřiště nováčka výhru v penaltovém rozstřelu. Frei svému týmu pomohl hlavně v prvním poločase, kdy působil jistě a spoluhráče podržel zejména při závaru, kdy na hostující bránu letělo hned několik střel v rozmezí pár sekund.

 

Vladislav Kulíř (Dlouhý Újezd) – Dlouhý Újezd přehrál na domácím hřišti 4:0 Koloveč. Kulíř hosty srazil zásahem na 2:0.

 

Jaroslav Stýskal (Mrákov) – Stýskal měl velký podíl na výhře Mrákova 3:1 nad Kozolupy. Vždť vstřelil druhý a třetí gól svého týmu, čímž Mrákovské uklidnil.

 

Daniel Randa (Uněšov) – Uněšov získal v souboji nováčků s Chodovem dva body. Do sestavy kola jsme z tohoto týmu zvolili Randu, který byl autorem gólu na 1:1.

 

Pavel Jarina (Bělá) – Jarina v úvodu sezóny prokazuje, že je pro Bělou klíčovým hráčem. Na hřišti Plané byl opět hodně vidět, na první gól přihrál, druhý vstřelil. Po hodině hry ale musel pro zranění střídat.

 

Lukáš Waldmann (Kdyně) – Waldmann pomohl Kdyni k domácí výhře 2:0 nad Krchleby. V 85. minutě navíc zápas svou trefou definitivně rozhodl.

 

Jaroslav Malý (Bělá) – Další záložník Bělé. Zkušený Malý je výborným tvůrcem hry a proti Plané se navíc sám dvakrát trefil.

 

Petr Pikl (Chodský Újezd) – Nejlepší hráč Chodského Újezdu v souboji s Postřekovem. Byl hodně aktivní, vstřelil také jediný gól svého týmu.

 

Martin Dvořák (Dlouhý Újezd) – Dvořák svou trefou odstartoval pohodovou jízdu Sparty za třemi body v duelu s Kolovčí.

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – Pavel Chval góly střílí, to není nic nového. Ve Stráži dokonal dvěma zásahy obrat Chodové Plané z 0:2 na 3:2.

 

Miloslav Jedlička (Stráž) – Jedlička se ve výše zmíněném duelu Stráže s Chodovou Planou trefil dvakrát hned v úvodní pětiminutovce. Ani to však nakonec domácím k bodovému zisku nestačilo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.09.2018 11:33 do 05.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.