SESTAVA KOLA - 2.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 02.09.2018

0

Sestava 2. kola městského přeboru byla zveřejněna. Až do středečního poledne také můžete hlasovat v anketě o Hráče kola.

Jakub Tománek (Černice B) – I podruhé uzmul místo mezi tyčemi sestavě kola Jakub Tománek. Černice sice doma podlehly 1:2 Liticím, ale díky svému brankáři mohly myslet až do samotného závěru na body. Rozhodující gól nakonec Tománek inkasoval paradoxně od vlastního spoluhráče.

 

Pavel Šimana (Union) – Union ve Vochově prohrál 0:1, ale defenziva, kterou dirigoval z pozice stopera Šimana, fungovala dobře.

 

Tomáš Linda (Druztová) – Linda šéfoval obraně Druztové, která udržela proti béčku Rapidu čisté konto. Na penalty pak domácí vyhráli.

 

Patrik Hulina (Litice) – Hulina se vrátil k fotbalu po roční pauze. Byl to on, kdo čtvrthodinu před koncem odčaroval kouzlo brankáře Tománka a vyrovnal na 1:1.

 

Zděněk Matas (Dýšina) – V Dýšině se hrál neskutečný zápas. Domácí nakonec přetlačili Prazdroj 8:6 i díky dvěma gólům střelce Matase.

 

Jaroslav Pavlíček (Prazdroj Plzeň) – V týmu Prazdroje se dvakrát trefil Pavlíček. Tomu přitom je už osmačtyřicet let!

 

Vojtěch Mařík (Zruč B) – Béčko Zruče si doma pohrálo s rezervou Lhoty. Mařík otevřel z penalty skóre a později se trefil i ze hry.

 

Jakub Pěč (Dýšina) – Pěč přišel v bláznivém duelu Dýšiny s Prazdrojem na trávník až v 57. minutě a byl už u toho, když jeho tým inkasoval gól na 3:6. Pak se však stal hlavní tváří obratu domácích. Čistým hattrickem totiž v závěru otočil skóre na 8:6.

 

Pavel Novák (Chotíkov B) – Béčko Chotíkova překvapivě obralo o všechny body Smíchov. Novák zaznamenal hattrick, skóre z 2:3 na 4:3 navíc otočil zásahy v 87. a 90. minutě.

 

Jakub Soroka (Dýšina) – Další důležitý aktér přestřelky v Dýšině. Sám se trefil dvakrát.

 

Karel Kazda (Zruč B) – Kazda srazil rezervu Lhoty hattrickem. Zruč tak i díky němu zvítězila vysoko 6:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.09.2018 11:57 do 05.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.