SESTAVA KOLA - 3.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 09.09.2018

0

Do sestavy 3. kola soutěže se probojovali zástupci hned devíti různých týmů! Až do středečního poledne můžete opět hlasovat v anketě o Hráče kola.

Daniel Rubant (Stráž) – Veterán a kapitán Stráže musel na hřišti Chodova netradičně mezi tyče. Obstál se ctí, ale jeho spoluhráči se střelecky neprosadili a Rubant tak porážce 0:2 nezabránil.

 

Václav Braun (Bělá) – Bělá po poločase v Kozolupech prohrávala, ale po přestávce zabrala a hned čtyřmi zásahy otočila skóre. Dvěma góly se na tom podílel i Braun, který je jednou z letních posil Startu.

 

Zbyněk Kováč (Kdyně) – Kdyně dokázala vyhrát na hřišti Postřekova. Na aktivním nástupu hostů do zápasu se výrazně podílel také Kováč, jenž v 10. minutě otevřel skóre duelu.

 

René Táborek (Chodová Planá) – Táborek přišel do Chodové Plané z tachovské III. třídy, přesto se na vyšší úrovni rychle rozkoukal a ve všech zápasech patřil k nejlepším hráčům svého týmu. Ve vítězném derby proti Chodskému Újezdu dokázal na kraji hřiště vymazat rychlonohého Ladislava Pikla.

 

Tomáš Hruška (Chodov) – Na cenné výhře Chodova nad Stráží se výrazně podílel také Hruška. Ten v závěru zápasu uklidnil svůj tým gólem na 2:0.

 

Pavel Opava (Chodský Újezd) – Zkušený Opava se vrátil do sestavy Chodského Újezdu po zranění, ale absence na něm znát nebyla. V prvních osmi minutách derby v Chodové Plané se hned dvakrát prosadil, ale hosté nadějně rozjetý zápas nakonec nedotáhli do úspěšného konce.

 

Jan Šebek (Uněšov) – Uněšovský Šebek dělal obrovské problémy obraně Plané. V úvodu zápasu otevřel skóre a i v dalším průběhu utkání byl hodně vidět.

 

Petr Földeši (Dlouhý Újezd) – Dlouhé Újezd nasázel na hřišti Krchlebů hned osm gólů. Tři z nich zaznamenal Földeši.

 

Michal Růžek (Mrákov) – Naděloval také Mrákov. Na výhře 7:0 v Kolovči se Růžek podílel dvěma zásahy.

 

Pavel Váchal (Mrákov) – Růžkův spoluhráč z útoku, Váchal, zaznamenal dokonce hattrick.

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – Hattrickem se prezentoval také Pavel Chval. Ten tak měl velkou zásluhu na obratu Chodové Plané v derby proti Chodskému Újezdu z 0:3 na 4:3. Ve třech odehraných zápasech stačil skórovat už sedmkrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2018 11:26 do 12.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.