SESTAVA KOLA - 11.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 04.11.2018

0

Ideální sestava 11. kola na městského přeboru je na svém místě. Opět můžete hlasovat pro Vaše favority v anketě o hráče kola.

Petr Bejček (Hradiště) – Brankář Bejček podržel Hradiště v duelu na hřišti Prazdroje několika důležitými zákroky a měl velkou zásluhu na tom, že si Tornádo odvezlo alespoň bod.

 

Tomáš Linda (Druztová) – Zkušený stoper Druztové ve Vochově dirigoval obranu, která po dlouhé době udržela čisté konto. Proměněnou penaltou navíc otevřel skóre zápasu.

 

Radek Nádrazský (Černice B) – Další zkušený obránce měl kapitální podíl na výhře černické rezervy v Chrástu. V rozmezí pěti minut se dvakrát prosadil po standardkách a poslal hosty do vedení 2:0.

 

Adam Sýkora (Union) – Produktivní byl i další defenzivní hráč. Sýkora pomohl Unionu k výhře 5: ve Lhotě asistencí na úvodní gól a pak sám zvyšoval na 2:0, když skóroval hlavičkou po standardní situaci.

 

Tomáš Glazer (Dýšina) – Glazer je druhým nejlepším střelcem soutěže. Tahoun lídra tabulky z Dýšiny byl výborný i proti Rapidu a svou trefou uzavřel skóre zápasu na 4:1.

 

Jakub Černý (Smíchov) – Černý přispěl kvalitním výkonem k výhře Smíchova nad Liticemi 3:0, v závěrupo hezké akci sám uzavřel skóre utkání. Po utkání pak zazářil i v kabině, když tam pro své spoluhráče nachystal basu plzeňských dvanáctek.

 

David Smutný (Chotíkov B) – Chotíkov přehrál v souboji béček Zruč 4:1. Smutný se prosadil dvakrát.

 

Zdeněk Matas (Dýšina) – Dýšina sice proti béčku Rapidu inkasovala úvodní gól, ale nakonec zvítězila 4:1. Na zvratu se podílel hned dvěma trefami Matas.

 

Petr Kutný (Union) – Při výhře Unionu ve Lhotě si hokejovou terminologií připsal čtyři kanadské body. Jeden gól vstřelil a na další tři nahrál.

 

Pavel Novák (Chotíkov B) – Spolu se Smutným dotáhli Chotíkov k vítězství nad Zručí. I Novák skóroval dvakrát.

 

Jan Kovář (Smíchov) – Zapomenout nemůžeme ani na nejlepšího střelce soutěže. Pověst kanonýra Kovář potvrdil i dvěma zásahy proti Litícím.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.11.2018 23:21 do 07.11.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.