SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 18.11.2018

0

Máme tu pro Vás poslední podzimní sestavu kola městského přeboru. Můžete si ji prohlédnout a také samozřejmě hlasovat v anketě o hráče kola!

Jan Kokoška (Chrást) – Fotbalisté Chrástu udolali béčko Rapidu 1:0 a mohou přezimovat ve větším klidu. Brankář Kokoška k tomu přispěl jistým výkonem a především vychytaným čistým kontem.

 

Radek Tyll (Smíchov) – Smíchovští se s podzimem rozloučili demolicí Unionu výsledkem 9:0. Radek Tyll velmi dobře dirigoval hru ze zadních řad. I díky němu je defenziva Smíchova nakonec nejméně prostupná v soutěži.

 

Lukáš Kindl (Litice) – Litice zvítězily ve Vochově jasně 4:0. Z pozice stopera jejich hru výborně řídil Kindl.

 

Vratislav Nový (Dýšina) – Dýšina přehrála ve šlágru kola Hradiště 4:2. Důležitou postavou byl i obránce Nový. Ten si ve druhé půli připsal možná klíčový zákrok utkání, když za stavu 2:2 na brankové čáře zaskočil za již překonaného brankáře. V úvodu druhé půle se blýskl také sportovním gestem, kdy u rozhodčího, který nařídil odkop od brány, přiznal, že by hosté měli zahrávat rohový kop.

 

Jiří Krejčí (Litice) – Levý bek Litic pomohl svému týmu uhájit čisté konto. Aktivní byl také směrem dopředu.

 

Dmytro Dergachov (Prazdroj) – Rychlonohý fotbalista měl velký podíl na výhře Rapidu 5:2 nad béčkem Zruče. Do střelecké listiny se zapsal hned dvakrát.

 

David Tupý (Chrást) – Po hodině hry vstřelil jediný gól zápasu mezi Chrástem a Rapidem. Domácí tak brali všechny body.

 

Martin Engl (Černice B) – Na půdě Druztové uchránil béčko Černic od porážky vyrovnáním v 89. minutě. Jeho tým pak navíc zvládl i penaltový rozstřel.

 

Zdeněk Matas (Dýšina) – V krásném utkání mezi Dýšinou a Hradištěm se trefil hned dvakrát. Měl tak velký podíl na vítězství lídra tabulky 4:2.

 

Jan Kovář (Smíchov) – Fantastický podzim Kovář zakončil čtyřmi góly do sítě Unionu. Tabulku střelců vede s neskutečnými 29 zásahy.

 

Jaroslav Pavlíček (Prazdroj) – Pod výhru Prazdroje nad Zručí se podepsal také Jaroslav Pavlíček. 48letý útočník svým zásahem uzavřel skóre zápasu na 5:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.11.2018 14:08 do 21.11.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.