SESTAVA KOLA - 15.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 31.03.2019

0

V sestavě kola převažují ofenzivní hráči, ale najdete v ní také exligového obránce! Až do středečního poledne můžete posílat hlasy svému favoritovi v anketě Hráč kola!

Petr Bejček (Hradiště) – V kole, které patřilo spíše střelcům, vychytal brankář Tornáda čisté konto. Chrástu zmařil několik gólových příležitosti a Hradiště tak zvítězilo 3:0.

 

Tomáš Hájovský (Union) – Union ulovil velkou posilu! Tým posílil zkušený obránce Tomáš Hájovský, který v minulosti prošel plzeňskou Viktorií, nebo Příbramí a naposledy působil ve třetiligových Domažlicích. Hned při své premiéře pomohl Unionu demolici Vochova. Na výsledku 9:1 se podílel i gólem.

 

Jaroslav Kovařík (Litice) – Kovařík řídil litickou ofenzivu v duelu proti černické rezervě. Dvakrát se trefil sám a další dvě trefy připravil pro spoluhráče Kantu.

 

Antonín Hanzlíček (Litice) – Velmi dobře hrál také Kovaříkův spoluhráč Hanzlíček. Ten otevřel skóre duelu a také on asistoval u jednoho ze zásahů Kanty.

 

Tomáš Glazer (Dýšina) – Glazer potvrdil i na hřišti Prazdroje, jakým je pro Dýšinu tahounem. Úvodními dvěma góly zlomil odpor soupeře, poté nechal střílet své spoluhráče a v závěru zkompletoval hattrick.

 

Jiří Kanta (Litice) – Litice zdolaly černickou rezervu 7:3. Jiří Kanta se po přihrávkách spoluhráčů nacházel tam, kde měl a skóroval hned třikrát.

 

Daniel Kroc (Smíchov) – Kroc sehrál na půdě Chotíkova výborný zápas. Sám dvakrát skóroval a k tomu nahrál na gól střelci Kovářovi. Smíchov i díky němu zvítězil 6:0.

 

Petr Kutný (Union) – Union si proti Vochovu s chutí zastřílel. Do sestavy kola bychom mohli vybrat většinu jedenáctky, nakonec padla volba kromě Hájovského také na dvougólového Kutného.

 

Václav Bezdička (Lhota B) – Poslední celek tabulky doma zabral, v souboji rezerv porazil 3:1 Zruč. Odpor hostů, kteří hráli od 7. minuty o deseti, zlomil dvěma zásahy ve druhém dějství Bezdička.

 

Jan Kovář (Smíchov) – Další dva góly si připsal nejlepší střelec soutěže. Smíchov i díky němu přivezl z Chotíkova výhru 6:0.

 

Zdeněk Matas (Dýšina) – Nejen Glazer táhne Dýšinu. Dvěma góly přispěl ke kanonádě lídra tabulky na půdě Prazdroje útočník Matas.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.04.2019 22:15 do 03.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.