Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Olomoucký | Olomouc | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0

Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Olomoucký okresní přebor má stejné lídry jako v loňské zimní přestávce. Vévodí mu duo Hodolany, Červenka. Jenže v předešlém ročníku měly oba celky na své pronásledovatele větší náskok. Nyní je tabulka více vyrovnaná a ještě sedmý tým v pořadí ztrácí na čelo pouze pět bodů. Do ideální jedenáctky pozdimu se dostali zástupci Červenky, Střelic, Blatce, Příkaz, Újezdu u Uničova, Horky nad Moravou a Hodolan.

Jaroslav Večeřa – Brankář Červenky, který chytil tři penalty po sobě pomáhá svými výkony týmu, aby se držel na čele okresního přeboru. V minulosti to byl ofenzivní fotbalista, který si vyzkoušel vyšší soutěže, a tak pomáhá i při rozehrávce

Lukáš Vymazal – Defenzivní hráč Střelic má velkou zásluhu na tom, že právě jejich defenziva patří mezi nejlepší v soutěži. Obstál obzvláště v zápasech proti těžkým soupeřům. Jako správný voják se nebál mluvit a řídil obrannou čtyřku.

Michal Jarmar – Obránce Příkaz doporučil do sestavy jeden z jeho soupeřů. I díky jeho výkonům jsou Příkazy v první polovině tabulky a na první Hodolany ztrácí pouze pět bodů.

Richard Tomšíček - Fotbalista Horky nad Moravou naskočil do všech duelů a i díky němu je obrana týmu druhou nejlepší v soutěži. Horka inkasovala pouze čtrnáctkrát a drží se v kontaktu s nejlepšími. Tomšíček se dokázal i jednou trefit.

Michal Obíral – Do Újezda přišel před sezonou a ukázal se jako výborná posila. Díky své levačce stíhá Michal Večeřu, protože má jen o jeden gól méně.

Ondřej Baďura – Fotbalista s minulostí v mládeži Sigmy Olomouc je nadstandardním hráčem pro tuto soutěž, což dokazuje svými výkony ve středu pole. I díky němu se drží Blatec nahoře.

Radek Demeter – Kapitán Újezda řídí střed hřiště svého mančaftu a bojovností i dobrou rozehrávkou napomáhá k důležitým bodům v boji o postup.

Kamil Vaněk – Středopolař patří mezi nejdůležitější členy střelického kádru. Díky své kreativitě vytváří pro spoluhráče velké množství šancí, bere si na starosti rozehrávku a má prsty ve spoustě branek. Sám jich vstřelil hned pět, což z něj dělá spolu s Danielem Walterem nejlepšího střelce týmu. Zároveň nejde daleko pro tvrdší zákrok a s pěti žlutými je nejtrestanějším mužem okresního přeboru.

Pavel Mráček – Hodolany neměly nejlepší začátek, ale stejně jako loni, tak i letos přezimují na prvním fleku. Pomáhá jim k tomu i Pavel Mráček, který nastřílel deset branek.Pavel Mráček – Hodolany neměly nejlepší začátek, ale stejně jako loni, tak i letos přezimují na prvním fleku. Pomáhá jim k tomu i Pavel Mráček, který nastřílel deset branek.

Michal Večeřa – Loni byl nejlepším střelcem v dresu Příkaz. Po přestupu mu to nepřestalo pálit a zvládl sedmnáct branek, což ho opět řadí na první místo v tabulce střelců. Pro své spoluhráče ještě spoustu šancí připraví.

Jiří Hes – Další ze střelců této soutěže. Blatci pomohl ke čtvrtému místu hned jedenácti brankami.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Sokol Příkazy 22 84:20 58
2 FK Autodemont Horka 22 57:23 51
3 TJ Štěpánov u Olomouce 22 64:36 48
4 Sokol Odrlice 22 71:51 39
5 FK Přáslavice 22 58:43 38
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Pavel Smékal 39
2 Miroslav Bartl 35
3 Michal Večeřa 23
4 Dušan Hlaváč 19
5 Jiří Hes 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 74 58,3% 0
2 Jiří Klik 29 60,4% 0
3 Radek Hruška 22 55,0% 0
4 Jaromír Bělunek 11 68,8% 0
5 Venca Likeš 10 41,7% 0
Zobrazit celou tabulku