Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Rokycany | III. třída , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0

Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Zde je sestava podzimní části. Bohužel do konce roku si už nezahrajeme, můžeme alespoň hlasovat pro nejlepšího hráče podzimu! Hlasovat můžete každý den, až do 16.12. 2020 a pro ty nejlepší z celé republiky máme nachystané basy piva od pivovaru Lobkowicz. Registrovaní členové mohou hlasovat každou hodinu, neregistrovaní potom jednou za 24 hodin!

Do branky se postaví Karel Císař z Kakejcova. Opora Slávie Kakejcov, nechyběl na jediném utkání a obdržel nejméně branek z 8-mi zápasů.

 

V obraně nastoupí jeho spoluhráč Pavel Michálek. Kapitán mužstva a velká opora obrany, dokáže dirigovat a povzbudit spoluhráče. Jako další obránce je Jiří Drábek. Pevný kámen Lhoty pod Radčem, lídr týmu. A poslední obránce v sestavě kola je Tomáš Krákora ze Strašic. Pravidelně nastupuje za rezervu Strašic, někdy i za A mužstvo. Ve Strašicích předvádí výborné výkony.

 

Na kraj zálohy si stoupne Jan Švejda z Dobříva. Rychlý krajní záložník, který dokáže zamotat hlavu ne jednomu protihráči. Dobřívu dokázal pomoct sedmi přesnými zásahy. Na středu zálohy je jeho spoluhráč Petr Kreidl. Mozek týmu se svou vynikající technikou. Dokázal vstřelit o jeden gol více než jeho spoluhráč na lajně. Vedle něj na středu hrišti je Martin Janota ze Lhoty pod Radčem. Kapitán týmu se na hřišti prezentuje přesnými balony za obranu. Mozek a srdce týmu zaroveň. Čtvrtý člen zálohy je Lukáš Starinský ze Slávie Kakejcov. Rychlost je jeho největší plus, většina obránců si s ním neví rady. 

 

V útoku je Štefan Bartišek. Hráč Strašic, který dokázal už 8x rozvlnit síť za soupeřovým brankářem. Dalším útočníkem je Vladimír Lucák z Líšné u Zbiroha. Aktualně druhý nejlepší střelec soutěže. Jeho tým vstřelil celkem 17 branek, ale on jich minimálně 10 zařidil. A jako posledním hráčem sestavy je hráč Holoubkova Lukáš Havel. Nejlepší střelec soutěže, který vstřelil 11 branek. Drzost a nebojácnost je to, co ho zdobí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.