SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 28.08.2021

0

Máme za sebou 3.kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

Brankář Martin Škaroupka se podruhé za sebou dostal do sestavy kola. Po skvělém výkonu proti Dobré Vodě tentokrát brkal na nervy střelcům z Borovan a měl velkou zásluhu na získaném bodu. Domácí trenér ho nazval čarodějem.

 

Do obranné řady jsme zařadili novohradského Petra Silmbroda, který předvedl skvělý a sebejistý výkon proti Úsilnému a klidnou rozehrávkou zakládal akce Nových Hradů.  Kapitán rezervy Loka Jonáš Zýka předvedl kvalitní defenzivní práci a ve 2. poločase srovnal zápas s Rudolfov ,,B“ z pokutového kopu. Ondřej Vaník z Borku předvedl kvalitní defenzivní práci, kterou přispěl k čistému kontu na hřišti Srubce.

 

V záložní řadě nalezneme tři dvougólové střelce. Jakuba Slavíka ze Zlivi, který proměnil pokutový kop a přidal i gól ze hry. Stanislav Hlavinka z Loko ,,B“ nejdříve otevřel gólový účet zápasu s Rudolfovem ,,B“ a následně vstřelil uklidňující branku, kterou definitivně srazil nápor soupeře. Daniel Kočer z rezervy Jankova přispěl dvěma góly k demolici Olešníka ,,B“. Posledním členem záložní řady je David Hájek, který v minulém kole vstřelil vítěznou branku proti Zlivi a v tomto kole vsítil všechny góly Borku proti Srubci a zaznamenal hattrick.

 

Ve 3. kole padalo hodně branek a jen součet gólů naší útočné trojice je 11 gólů. Tomáš Valenta z Dobré Vody pomohl dvěma góly k vítezství nad Hlubokou ,,B“.  Další hattrick kola vstřelil Tomáš Kučera, který vstřelil první gól už ve 2. minutě a následně vstřelil další dvě branky. Skvělý kousek a nejspíše gólový výkon sezóny se povedl Martinovi Bendovi z rezervy Jankova, který svými šesti góly naprosto zdemoloval Olešník ,,B“. Uvidíme, zda se někomu podaří ve zbytku sezóny překonat tento úctyhodný počin.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2021 10:45 do 01.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.