SESTAVA KOLA - 1.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023

Datum kola: 06.08.2022

0

První ideální jedenáctka nové sezóny 1.A třídy je tady. Úvodní kolo nabídlo spoustu na góly bohatých zápasů. Poznali jsme několik dvougólových střelců a k vidění byl i jeden hattrick. Kdo ale nasbírá nejvíce hlasů a stane se hráčem kola? Hlasujte pro vašeho favorita!

BRANKÁŘ:

Darek Faltus (Malesice) - Brankář Malesic se v zápase s rezervou Přeštic určitě nenudil. Přeštice totiž přijeli s řadou hráčů hrající ČFL a většinu zápasu se hrálo kolem vápna Malesic. Brankář Faltus ale vychytal čisté konto a několika zákroky pomohl domácím k zisku tří bodů ze zápasu se silným soupeřem.

 

OBRANA:

Pavel Grambal (Křimice) - Ke spolehlivému výkonu v obraně přidal na konci zápasu po rohovém kopu vyrovnávací branku.

Antonín Vystrčil (Sušice) - Věkem ještě dorostenec, ale v zápase s B týmem Rokycan na beku takřka nechyboval a předvedl skvělý výkon.

David Gajdušek (Mochtín) - Odehrál celé utkání velmi jistě a rychlému záložníkovi z Lubů nedovolil takřka nic.

Jakub Vlk (Kralovice) - Kralovickému stoperovi se zápas povedl. Navíc po jeho gólu šly Kralovice v Křimicích do vedení. Nakonec z toho byl jen bod.

 

ZÁLOHA:

Lukáš Filipec (Kaznějov) - Před sezónou přišel z divizní Březové. Mozek záložní řady Kaznějova. Své spoluhráče hledal šikovnými přihrávkami. Měl prsty v prvním gólu, kdy si jeho centr srazil obránce do brány. Svůj výborný výkon korunoval mazácky kopnutou penaltou.

Luboš Král (Sušice) - Autor prvního hattricku této sezóny 1.A třídy - to je Luboš Král. Mladý střední záložník, který před sezónou přišel z Horažďovic, vstřelil 3 ze 4 gólů Sušice, která vyloupila Rokycany.

Jan Žiak (Mochtín) - Mladý rychlonohý pravý záložník dělal po celý zápas problémy obraně soupeře. Dvěma góly pomohl Mochtínu k vysoké výhře v derby s Luby.

Tomáš Gita (Malesice) - Střední založník Malesic pomohl svému týmu hlavně do defenzivy.  Hodně toho oběhal a získal několik důležitých balónů.

 

ÚTOK:

Jan Havlíček (Horšovský Týn) - Posila z Holýšova se ve staronovém působišti uvedla na výbornou. V zápase vstřelil dva góly. V posledních minutách krátce po vyrovnání Dlouhého Újezdu rychle odpověděl a vystřelil domácím tři body.

Jakub Marek (Smíchov) - V souboji dvou nováčků sice Smíchov Chlumčanům podlehl. Do paměti diváků se ale určitě vryl mladý útočník Jakub Marek. První zápas mezi dospělými okořenil dvěma góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.08.2022 10:23 do 10.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.