SESTAVA KOLA - 1.kolo ČFL B, 2022-2023

Datum kola: 06.08.2022

0

První kolo nového ročníku ČFL skupiny B přineslo několik zajímavých výsledků. Celkově se můžeme určitě těšit na velké souboje o přední místa tabulky, kde se dá už nyní očekávat souboj Ústím nad Labem a Viktorií Žižkov, která má za kormidlem velezkušeného Václava Kotala. Jeho tým v prvním kole zpustošil půdu v Přepeřích a zanechal tam pěkných 6 branek na učet soupeře. Zajímavé bude sledovat nováčka z Kolína, který v prvním kole porazil loni bronzové Živanice a táhl je nejlepší střelec loňského ročníku divize Jiří Sodoma. Určitě jsme zvedavi, co nám přinese další kolo. Ale kdo tedy byl nejlepším hráčem toho uplynulého?

V brance jsme nemohli volit jinak.Radek petr z Chlumce nad Cidlinou chytil patnáct minut před koncem pokutový kop a udržel tak jednobrankové vedení svého týmý, které vydrželo až do závěrečného hvizdu. Právě jeho zásluhou se tedy Chlumec může těšit z vítězství. 

Do tříčlenné obrany jsme vybrali Vojtu Řezníčka z Chlumce, Petra Kubína z Ústí nad Labem a Davida Klusáka ze Žizkova. Všem jejich týmům se podařilo udržet nulu a i oni svými výkony pomohly ve stavbě nepřeklonatelné hradby.

V záloze jsou po dvou zastoupeni hráči z Ústí a Žižkova. Ústí nadělilo tři branky Jablonci a Viktorka šest gólů Přepeřím. David Černý a Marek Vobecký z Ústí jsou určitě spokojeni, že se hned na úvod jejich mašina pěkně rozjela a oni svými výkony přispěli k jednoznačnému vítězství. Na druhé straně jim zdatně sekundují Václav Prošek a Batioja Quintero, kterému se povedlo prosadit při gólové nadílce v Přepeřích.

Na hrotu je velká kvalita. Amrtin jindráček svými góly zajistil Brozanům tři body. Jiří Sodoma jen lehce navázal na loňský ročník, kdy byl nejlepším střelcem Divize C a v prvním kole pomohl Kolíánu dvěma góly do sítě Živanic. Michalu Petráňovi by zase mohl styl kouče Kotala sedět. Přišel do hry sice až v poločase, ale stihl dát branku a další připravit. Proto do sestavy kola jednoznačně patří. 

Hlasujte a podpořte svého favorita, se kterým si následně můžete v případě vítězství přečíst rozhovor.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.08.2022 11:56 do 10.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.