SESTAVA KOLA - 3.kolo Karlovarský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 03.09.2022

0

3. kolo krajského přeboru je za námi a zde je nejlepší jedenáctka. 

Ve třetím kole byl pouze jeden tým, který udržel čisté konto, a tím byl Chodov. Lví podíl na tom měl brankář Podolník, který si tak vysloužil místo v sestavě kola.

 

Z Chodova se nominoval také obránce Dušek, který vedl bezchybnou chodovskou obranu. Dále v sestavě najdeme toužimského Borka, který řídil defenzivu a přidal i asistenci na první gól. Jako poslední obránce se do sestavy kola dostal lomnický Šlais.

 

V záloze najdeme hrdinu zápasu podzimu, kterým je ostrovský Kostka. Jeden gól dal a na druhý přihrál. Dále se z Ostrova do sestavy kola dostal i kapitán Machek, který byl u zrodu všech nebezpečných akcí. Dalším záložníkem je Gondzsala, který vstřelil jedinou branku Nejdku v zápase s Lomnicemi a byl neustále velmi aktivní a svým výkonem si vysloužil své místo v jedenáctce kola. Poslední záložník je jeden ze tří nejlepších střelců soutěže Miloslav Hotěk, který proti slavistické rezervě vstřelil dvě branky, a rozhodl tak o výhře Toužimi.

 

V útoku najdeme Neuderta z Nové Role, který hattrickem vystřílel výhru proti Lokomotivě. Dále slavistického Horníka, jenž se rovněž blýskl hattrickem. A jako poslední útočník se nominoval Unger, jehož dvě branky znamenaly tři body pro Poříčí.

 

Hlasujte pro hráče kola!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.09.2022 01:53 do 07.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.