SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 22.10.2022

0

Předposlední fotbalový víkend v říjnu přinesl již desáté kolo 1.B třídy skupiny B. V sobotu Dražejov roznesl na kopytech Husinec, Sedlice vynulovaly Cehnice, Volyně loupila v Hošticích, Vacov zvítězil nad Bělčicemi a šlágr kola ovládly Sousedovice nad Juniorem. V neděli Tatran vyloupil Chelčice a Bavorov vydřel bod proti Březí.

Václav Forejtar (SK Vacov): I přes fakt, že toho neměl moc na práci, přidal brankář Vacova další jistý zápas a hlavně další čisté konto, kterým pomohl k vítězství Vacova.

Daniel Marcinko (FC Znakon Sousedovice): Krajní obránce Sousedovic předvedl výborný výkon proti Junioru, když kromě práce vzadu podporoval i útok.

Ondřej Koutský (TJ Dražejov): První obránce z Dražejova, který přispěl jednou brankou k demolici Husince.

Vladimír Klíma (TJ Sokol Sedlice): Obrana Sedlic se může spolehnout na produktivní obránce. Tentokrát to předvedl Klíma, který vstřelil dvě branky Cehnicím.

Karel Krýsl (TJ Dražejov): Druhý obránce z Dražejova. Stejně, jako Koutský, přidal Krýsl jednu branku.

Filip Duba (FC Znakon Sousedovice): Hráč Sousedovic vstřelil první a rozhodující branku v zápase s Juniorem.

Štěpán Fábera (FC Znakon Sousedovice): Třetí hráč prvního týmu tabulky. Fábera předvedl na středu zálohy výborný výkon, když řídil hru domácích.

Filip Brázda (TJ Dražejov): Dvougólový střelec Dražejova pomohl k demolici Husince. Mohl dát i hattrick, ale penaltu neproměnil. 

Adam Kasík (FK Tatran Prachatice B): Výpomoc B týmu Tatranu. Stabilní hráč A týmu pomohl Tatranu o vítězství prvním gólem v zápase a jelikož Chelčice nevstřelily ani jednu branku, byla to taky branka vítězná.

Jaroslav Chvosta (SK Slavoj Volyně): Expert tipér kola z Volyně vstřelil první branku v zápase s Hošticemi. Pro patnáctiletého útočníka to byl už druhý přesný zásah.

Václav Cais (TJ Slavoj Husinec): I přes porážku Husince byl kapitán týmu vidět. Přidal i jednu branku, ale na body to nestačilo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.10.2022 13:31 do 26.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.