Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

8.0

Hředle uspěly v Braškově na penalty


Branky


0

K prvnímu venkovnímu zápasu v sezóně zajížděli hráči hředelské Traverzy na půdu Braškova. A jak je již zvykem, došlo utkání opět do pokutových kopů, ve kterých byli šťastnější hosté ze Hředel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváky nemohl vůbec uspokojit. Nezaživný fotbal bez šancí, kdy měli domácí herně navrch, ale zcela bez výraznějších šancí. Ta nakonec přišla a to na druhé straně, než by se dalo čekat. Vitner prošel do pokutového území a objevil se před domácím brankářem Kohoutem, ten svým zákrokem nedovolil změnu skóre.

 

Druhá část už byla pro diváky mnohem záživnější. Domácí přložili pod kotel ale velké šance se začaly rodit až po hodině hry.Hostující brankář Viktor Malinovský měl svůj den a zavřel svoji branku na několik západů. V 65. robinsonádou vyrazil střelu na břevno, od kterého se míč odrazil na brankovou čáru, aby nebezpečí uhasil odkopem Somol. Otřepané nedáš dostaneš nakonec neplatilo, protože souboj Vávry s domácím Kohoutem vyzněl pro braškovského brankáře. Chvilku na to Malinovský na dvakrát zlikvidoval samostatný únik soupeře.

 

V 75. minutě se hosté radovali, kdy centr Vávry poslal do sítě D. Šmíd, praporek v rukách pomezní rozhodčí Pavlíkové hostující radost utnul. V 77. minutě domácí chybovali při rozehrávce, čehož využil Vávra. Utekl a střelou mezi nohy Kohouta poslal hosty do vedení – 0:1. Domácí po inkasované brance přitlačili na pilu, ale Malinovský odolával. V 88. zahrávali domácí rohový kop, který hostující obrana špatně odvrátila pouze na vápno, kde se do míče opřel Jaroš a poslal zápas do penaltového rozstřelu – 1:1.

 

Pro hráče Traverzy to byl třetí penaltový souboj v řadě a třetí úspěšný. Králem byl Viktor Malinovský, který z pěti penalt soupeře čtyři neskutečně zneškodnil. Hned v první sérii vychytal Jaroše, aby na druhé straně předvedl své kvality Kohout, který nedovolil skórovat Slámovi. Druhá série vyzněla pro střelce. Jak domácí Rössler, tak hostující Vodrážka nezaváhali. Třetí serie patřila brankářům. Malinovský vychytal domácího Hrubého, aby se na druhé straně nenechal Kohout zahanbit a Hamouzovu oenaltu také lapil. Ve čtvrté sérii vychytal Malinovský Bartáka, aby hosty poslal do vedení Scott Bechner. A když Malinovský vychytal i  Míčka, bylo rozhodnuto. Hředelský penaltový hattrick byl dokonán.

 

Autor: Jan Sklenář

 

Foto: ULTRA WEEK Groundhopping



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář: První poločas byl hodně nekoukatelný. Domácí byli aktivnější, ale obrana opět fungovala. Druhý poločas byl o mnoho zajímavější a šance se střídali na obou stranách. Vládli oba brankáři. Když se trefil Vávra, věřili jsme, že to doubráníme. Bohužel opět branka ze standardní situace. V sezóně jsme inkasovali třikrát a všechno ze standardek, to je k zamyšlení. Jinak vzhledem k vývoji utkání je remíza spravedlivá. Škoda, že se potýkáme stále s množstvím absencí a nemůžeme oživit sestavu během zápasu.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Filip Petr - STRÁNSKÝ Martin, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.