2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 12:45

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


3. K. Kyas , 55. M. Bulant
0

Spokojenost v Pačlavicích - Dětkovicích

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo šlo velmi rychle do vedení po šikovně zahraném přímém kopu Kamilem Kyasem. Pak si hosté vytvořili územní převahu, ovšem bez brankového vyjádření. Domácí ohrožovali hostujícího brankáře z rychlých protiútoků, ale také do pločasu své vedení nezvýšili.

Hned v úvodu druhého poločasu se to střídajícímu Bulantovi podařilo, když skóroval po rychlém brejku. Zbytek zápasu se odehrával ve stejné režii, územní převaha hostů a nebezpečné protiútoky domácích. Domácí ještě nastřelili tyč, ale gól se žádnému mužstvu již nepodařilo vstřelit.

 



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér Pačlavic: Do zápasu jsme šli pod dojmem minulého vzájemného utkání a chtěli jsme v domácím utkání uspět. Po vedoucí brance jsme byli pod tlakem, ale podařilo se nám vstřelit druhou branku a dovést utkání do vítězného konce.

TJ Komořany
David Petr - hráč Komořan: Do Pačlavic jsme přijeli ve velmi kombinované sestavě a navíc nás domácí zaskočili rychlým gólem. Přestože jsme bojovali a snažili se s výsledkem něco udělat, branku jsme vstřelit nedokázali.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - L. Novák [-] (50. O. Dostalík [-] ) , J. Kocourek [-] , K. Kyas [-] , F. Hanák [-] (30. T. Kocourek [-] ) - D. Navrátil [-] (46. M. Bulant [-] ) , J. Brablík [-] , Z. Kapounek [-] , T. Vincenec [-] (70. J. Božák [-] ) - L. Navrátil [-] , V. Keršner [-] (46. D. Vincenec [-] )

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - D. Petr [-] , T. Šimáček [-] , T. Zouhar [-] , L. Štercl [-] - M. Hrdlík [-] , J. Nohel [-] , L. Brtník [-] , J. Šrámek [-] , M. Potěšil [-] - Z. Konečný [-]

ŽK: 35. D. Petr , 42. L. Brtník .
Místo: Pačlavice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.