2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Kučerov na jaře branku ještě nedostal, Hoštice-Heroltice ještě na jaře gól nedaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V bojovném utkání začali lépe domácí. Již ve druhé minutě vychytal ve vyložené šanci, Jana Koláře hostující brankář František Blažek. Do poločasu se hrál zajímavý fotbal, ve kterém byli domácí nebezpečnějším celkem. Domácí po návratu brankáře Martina Paštěky z hostování získali v obraně jistotu a branky nedostávají.

I ve druhém poločase byli domácí fotbalovější a na začátku druhé půle vstřelil branku, opět dobře hrající Ondra Peitl. Domácí měli další šance, ale gól vstřelili až pět minut před koncem zápasu.  Hosté se do šancí příliš nedostávali a tak domácí dotáhli zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér Kučerova: Podali jsme opět zodpovědný výkon, dobře hrála obrana v čele s brankářem a ve druhém poločase přišli i góly, takže spokojenost s výsledkem.

TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - trenér Hoštic-Heroltic: Kromě dvou přímých kopů a jedné nebezpečné střely jsme si nic nevytvořili. Na jaře jsme ještě nevstřelili branku, musíme zapracovat na koncovce a tvorbě šancí. Soupeř zvítězil zaslouženě, protože dokázal proměnit šance, které si vytvořil a ještě mohl minimálně jednu branku přidat.



Sestavy


TJ Kučerov
M. Paštěka [-] - R. Vít [-] , R. Zabloudil [-] , J. Zahradníček [-] , T. Bednařík [-] - J. Šírek [-] (65. F. Petko [-] ) , T. Valach [-] (80. P. Raclavský [-] ) , M. Krejčí [-] , J. Kolář [-] (85. L. Szendrei [-] ) - O. Peitl [-] , L. Kuba [-]

TJ Hoštice-Heroltice
F. Blažek [-] - J. Kocourek [-] , P. Dvořák [-] , L. Kolkop [-] , M. Autrata [-] - J. Toman [-] , P. Kozák [-] , P. Orbán [-] , V. Petružela [-] - M. Lanc [-] , F. Kocourek [-]

ŽK: 41. L. Kolkop , 82. P. Kozák , 88. M. Lanc .
Místo: Kučerov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.