Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Chválkovice na Hané na jaře jedou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří se již ve třetí minutě Staňkem z přímého kopu ujali vedení. Dál byla v prvním poločase hra vyrovnaná, šance byly na obou stranách. Kuriozitou je čtyřikrát nastřelené břevno ze strany hostí. Domácí dlouho své šance také nevyužívali, dokonce Josef Hradil neproměnil pokutový kop. Ve dvacáté páté minutě konečně za domácí skóroval Tomáš Churý a vyrovnal skóre prvního poločasu. Hostům se navíc zranil stoper Lubomír Nezdařil.

Druhá půle už byla téměř stále v režii domácích a v závěrečné půlhodině dokázali vstřelit hned čtyři góly a dokázali tak posledních třech zápase pokaždé vysoko zvítězit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Jiří Novák - kapitán Chválkovic na Hané: V jarní části soutěže se nám podařilo vytvořit kolektiv, který si rozumí na hřišti i mimo něj, hráči, kteří mají střílet góly proměňují šance a obrana hraje také dobře, o čem svědčí počet obdržených branek v soutěži. Proto také vyhráváme.

TJ Sokol Nesovice
Dušan Sádlík - trenér Nesovic: Po vyrovnaném prvním poločase, byli domácí ve druhé půli fotbalovější, důraznější a hlavně dokázali vstřelit čtyři branky, proto zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
P. Kudyn [-] - V. Baranay [-] , J. Novák [-] , D. Neckář [-] (46. K. Šášek [-] ) , M. Šášek [-] - D. Neckář [-] (70. D. Churý [-] ) , J. Pospíšil [-] , J. Hradil [-] , J. Pospíšil [-] - J. Tumma [-] , T. Churý [-]

TJ Sokol Nesovice
M. Sádlík [-] - M. Spirit [-] , L. Nezdařil [-] (30. R. Blaž [-] ) , M. Kazimír [-] , M. Kupka [-] - T. Zabloudil [-] , K. Nedoklanov [-] , M. Staněk [-] , P. Tichý [-] - K. Vašák [-] , P. Pacula [-]

Místo: Chválkovice na Hané.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.