0:0
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Hoštice nastříleli v páteční dohrávce Moravským Málkovicím tři góly, ale doma opět nic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V páteční dohrávce se hráči Hoštic-Heroltic přesvědčili, že góly střílet umí a to stejné chtěli ukázat i před domácími diváky. V prvním polčase si vynutili územní převahu, ale střeleckou formu si asi zapoměli v Moravských Málkovicích. Hosté také branku domácích příliš neohrožovali a tak se v první části hry diváci branky nedočkali.

Podobný obraz hry byl k vidění i ve druhém poločase, asi nejblíže měli domácí ke gólu, když z přímého kopu nastřelili břevno. Obě mužstva bojovala a nakonec si za bezbrankovou remízu body rozdělila.



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - trenér Hoštic-Heroltic: Obrana pracuje dobře, ale hra dopředu nás tíží. Hosté si nevytvořili nic, ale mi prakticky také ne. Sice jsme se tlačili do brány, ale nic z toho nebylo. Výsledek tedy odpovídá průběhu.

FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér Pačlavic-Dětkovic "B": Kluci si dnes zaslouží pochvalu za bojovnost, ale když nevystřelíme na branku nemůžeme vyhrát.



Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - P. Kozák [-] , V. Petružela [-] , M. Autrata [-] , J. Kocourek [-] - J. Toman [-] , M. Lanc [-] (80. T. Hlaváček [-] ) , P. Orbán [-] , F. Kocourek [-] - O. Petružela [-] , Z. Šváb [-] (75. L. Kolkop [-] )

FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - F. Hanák [-] , K. Kyas [-] , J. Kocourek [-] , L. Novák [-] - D. Navrátil [-] , J. Kuchtík [-] (56. J. Božák [-] ) , T. Kocourek [-] (75. O. Dostalík [-] ) , J. Brablík [-] - L. Navrátil [-] , M. Bulant [-]

ŽK: 25. Z. Šváb , 67. P. Orbán , 67. J. Jenáček , 90. P. Kozák .
Místo: Hoštice-Heroltice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.