1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 10:30

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

V Drnovicích rozhodl jedinný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když hraje v neděli dopoledno drnovické "béčko" obvykle diváci vidí pohledné kombinační akce a hodně gólů. Tentokrát to, ale takto nevypadalo. Hrálo se od šestnáctky k šestnáctce, bylo málo šancí, málo střelby a dlouho to vypadalo, že gólu se diváci vůbec nedočkají. V první půli měli domácí mírnou převahu a hosté hráli hodně opatrně.

Ve druhém poločase nějaké šance přece jen přišly, ale ani rychlý brejk Filipa Kocourka a ani šance Zbyňka Zbořila gól nepřinesla. Když do konce utkání chybělo asi dvacet minut, ztratili domácí míč ve středu hřiště a po rychlém protiútoku měli hosté největší příležitost zápasu. Tomáš Hlaváček ve skluzu z bezprostřední blízkosti nastřelil břevno domácí branky. Podle neúprosného fotbalového zákona "nedáš - dostaneš" téměř vzápětí unikl po pravé straně Radek Pytela a z jeho centru se netradičně hlavou trefil Zbyněk Zbořil. Pak se hosté snažili vyrovnat, ale zdálo se že už jim k tomu nezbývají síly. Protože i domácí hráči na tom nebyli o moc lépe, skóre už se do konce utkání nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD "B": V utkání jsme sice měli územní převahu, ale málo jsme zakončovali ze střední vzdálenosti. Nepřesnými přihrávkami, kterých jsme dnes měli víc jako obvykle, jsme umožňovali soupeři rychlé protiútoky, které nás mohli stát body.

TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - trenér Hoštic-Heroltic: Dnešní utkání bylo vyrovnané, bylo jasné, že kdo dá první branku vyhraje. My jsme neproměnili vyloženou příležitost a víceméně z protiútoku jsme dostali rozhodující gól.



Sestavy


FK Drnovice B
R. Hrušák [-] - V. Polišenský [-] , M. Slavíček [-] , V. Zbořil [-] , M. Raška [-] (80. A. Jazejček [-] ) - R. Pytela [-] , Š. Hrubša [-] , D. Švanda [-] , O. Böhm [-] - Z. Zbořil [-] , J. Vondřich [-] (65. M. Strnad [-] )

TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - J. Kocourek [-] , L. Kolkop [-] , V. Petružela [-] , M. Autrata [-] - J. Toman [-] , F. Kocourek [-] (60. O. Petružela [-] ) , T. Hlaváček [-] , P. Kozák [-] - P. Orbán [-] , M. Lanc [-]

ŽK: 60. J. Kocourek .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.