Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 13:15

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Zajímavý fotbal a šest branek v Pačlavicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali náporem a brzy se ujali vedení. Hosté potom vyrovnali hru a po půlhodině hry i skóre. Hrál se docela technický a kombinační fotbal a v závěru prvního poločasu měli mírnou převahu hosté.

Po první čvrthodině druhé půle, ve které byli domácí aktivnější se jim po rychlém průniku Luďka Navrátila podařilo strhnout vedení na svoji stranu. Téměř vzápětí se z přímého kopu trefil Jiří Kocourek, domácí se uklidnili a zdálo se, že zbytek utkání už bude jen otázkou skóre. Nesovičtí se nevzdávali a v závěru z pokutového kopu vstřelil Patrik Nezdařil kontaktní gól. Dlouho se však hosté neradovali, protože ze stejné standardní situace Jakub Brablík zajistil domácím opět dvoubrankový náskok a do konce zápasu se již skóre nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér Pačlavic-Dětkovic: Do dnešního zápasu jsme šli s tím, že chceme vyhrát. Začali jsme náporem, ze kterého jsme vytěžili jen jeden gól a o vedení jsme rychle přišli. Potom jsme ale vstřelili další tři branky a i pro mě je překvapení, že jsme již pět kol po sobě neprohráli.

TJ Sokol Nesovice
Dušan Sádlík - trenér Nesovic: Ve vyrovnaném utkání byli domácí šťastnější, ale měli víc šancí a hlavně vstřelili víc gólů, takže vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - O. Dostalík [-] , J. Kocourek [-] , K. Kyas [-] , F. Hanák [-] - J. Božák [-] , J. Brablík [-] , Z. Kapounek [-] , T. Vincenec [-] - L. Navrátil [-] (56. L. Novák [-] ) , D. Vincenec [-] (73. D. Navrátil [-] )

TJ Sokol Nesovice
M. Sádlík [-] - L. Šmíd [-] (86. P. Kučera [-] ) , J. Pouska [-] , M. Kazimír [-] , P. Tichý [-] - R. Werner [-] , M. Spirit [-] , T. Zabloudil [-] , P. Pacula [-] - P. Nezdařil [-] (82. D. Odrazil [-] ) , R. Blaž [-]

ŽK: 64. L. Šmíd , 78. M. Sádlík .
Místo: Pačlavice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.