0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

V utkání mužstev s dobrými obranami, podle očekávání branky nepadaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V této části soutěže mají oba dnešní soupeři dobrou formu a jejich obrany moc branek nedostávají. Podobně tomu bylo i v nedělním utkání, obě dvě mužstva vycházela ze zajištěné obrany a útočníci se moc do šancí nedostávali. Tak se museli diváci spokojit s bojovnou hrou a dobrým výkonem defenzivních hráčů v čele s brankáři.

Vzhledem k tomu, že když už se hostům podařilo obranu domácích překonat, neuznal rozhodčí jejich branku pro ofsajd a domácí v posledních minutách svoji největší šanci neproměnili, skončilo utkání bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér Kučerova: V dnešním utkání se víc bojovalo, než se hrál líbivý fotbal, šancí na vstřelení branky měla obě mužstva málo, takže dělba bodů se mi zdá spravedlivá. Pro nás je pozitivní, že jsme dokázali v dalším utkání udržet vzadu nulu.

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Jiří Novák - hráč Chvalkovic na Hané: Dnešní utkání nebylo příliš atraktivní pro diváky, my jsme se trochu zlobili pro neuznaný gól ve druhém poločase, ale i přesto si myslím, že remíza byla zasloužená.



Sestavy


TJ Kučerov
M. Paštěka [-] - F. Petko [-] , T. Bednařík [-] , J. Zahradníček [-] , R. Vít [-] - L. Martínek [-] (75. R. Šišma [-] ) , J. Kolář [-] , L. Kuba [-] , J. Šírek [-] (88. M. Klúč [-] ) - P. Raclavský [-] (57. L. Szendrei [-] ) , O. Peitl [-]

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Z. Pouzar [-] - V. Baranay [-] , J. Novák [-] , P. Kudyn [-] (70. V. Závadský [-] ) , M. Šášek [-] - J. Pospíšil [-] , J. Pospíšil [-] , J. Hradil [-] , J. Tumma [-] - T. Churý [-] , D. Churý [-] (60. D. Šimeček [-] )

Místo: Kučerov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.