Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Super překvapení v Ivanovicích na Hané


Branky


0

Ivanovice na Hané sice teprve podruhé v průběhu celé soutěže prohrály, ale po tomto kole musely přepustit vedení v soutěži drnovickému béčku. V poslední době se jim nedaří a v minulém kole zachraňovaly remízu v Bohdalicích v posledních minutách utkání a dnes přestože zápas v žádném případě nebyl na jednu branku, utrpěly debakl doma s Hošticemi-Herolticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl vyrovnaný, domácí měli více míč na svých kopačkách a jejich zakončení bylo nebezpečnější. Největší příležitosti měli Petr Gottwald, ale jeho střelu vyrazil hostující brankář Jiří Jenáček nohou na roh a Petr Olejníček, který sám před brankářem dostal přihrávku na paty a ke střele se nakonec vůbec nedostal. Ve dvacáté osmé minutě přišla první velká chvíle Filipa Kocourka, který získal odražený míč, prošel přes tři hráče, obešel brankáře a do prázdné branky vstřelil první gól. Do konce poločasu ještě po pěkné kombinaci stačil stejný hráč přidat druhý. 

Ještě začátek druhého poločasu nevypadal pro domácí nijak beznadějně. Svoje kvality ukázal Petr Olejníček když prošel obranou hostí jako nůž máslem a nekompromisně zavěsil míč do sítě. Ale pak přišel velký zvrat ve vývoji utkání. Další průnik Filipa Kocourka zastavila obrana domácí jen za cenu faulu v pokutovém území  a penaltu proměnil Pavel Orbán ve třetí gól Hoštic. Jen o tři minuty později fauloval Martina Lance v pokutovém území Jaroslav Chmelař, dostal druhou žlutou a červenou kartu. K dalšímu pokutovému kopu se postavil Filip Kocourek a byl také úspěšný. Domácí dohrávali v deseti a po rychlé akci Pavla Orbána jim Miloš Autrata vstřelil pátý gól. V závěru zápasu po přihrávce Petra Olejmíčka nastřelil Tomáš Krammel tyčku hostující branky, ale na celkovém skóre se již nic nezměnilo.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Ivanovice na Hané
Zdeněk Černý - kapitán Ivanovic na Hané: Dnešní zápas jsme nezvládli ani fyzicky ani psychicky. Hosté byli pohyblivější, rychlejší a zaslouženě vyhráli.

TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - trenér Hoštic-Heroltic: Hráči podali výborný výkon, ale Ivanovice nám to hodně usnadnili tím, že v rozmezí tří minut dvakrát faulovali v šestnáctce a rázem se z jednobrankového náskoku stal tříbrankový.



Sestavy


TJ Slovan Ivanovice na Hané
K. Vybíral [-] - J. Chmelař [-] , P. Szeliga [-] , R. Moravec [-] (75. J. Medřický [-] ) , P. Moravec [-] (46. T. Stašo [-] ) - D. Gergely [-] (75. J. Svoboda [-] ) , T. Kramel [-] , Z. Černý [-] , P. Olejníček [-] - P. Gottwald [-] , J. Valach [-] (36. M. Tkáč [-] )

TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - J. Kocourek [-] , L. Kolkop [-] , V. Petružela [-] , J. Toman [-] - M. Autrata [-] , P. Kozák [-] , F. Kocourek [-] (70. T. Hlaváček [-] ) , P. Orbán [-] - M. Lanc [-] (78. V. Kocourek [-] ) , Z. Šváb [-]

ŽK: 41. Z. Černý , 56. J. Chmelař , 60. T. Stašo , 66. J. Chmelař - 44. M. Lanc . ČK: 66. J. Chmelař .
Hráči zápasu: P. Olejníček - F. Kocourek .
Místo: Ivanovice na Hané. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.