1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovice v deseti vyrovnaly.


Branky


0

Opatovický brankář Pavel Mašlík neudržel nervy a byl za protesty proti nařízené penaltě vyloučen. Domácí trenér napřed poslal z pole do branky Zdeňka Švédu, ale v závěru utkání se rozhodl pro další výměnu brankáře a Zdeněk putoval zpět do útoku. V závěru utkání zajistil domácím alespoň remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla hra vyrovnaná a do šaten odcházela obě mužstva za bezbrankového stavu. Domácí mužstvo sice víc drželo míč, ale žádné velké šance si nevytvořilo.

Na začátku druhé části hry posoudil rozhodčí zákrok domácího obránce v šestnáctce jako faul a nařídil pokutový kop proti Opatovicím. To neunesl domácí brankář Pavel Mašlík a byl za protesty vyloučen. Z pokutového kopu Honza Zahradníček zajistil hostům vedení. V závěru utkání domácí trenér Hubert Jelínek provedl další brankařskou rošádu a těsně před koncem Zdeněk Švéda vyrovnal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér Opatovic: Přestože rozhodčí zápas nezvládl, konečná remíza byla zasloužená.

TJ Kučerov
Roman Slezák trenér Kučerova: Dnešní zápas byl vyrovnaný, vedení jsme se ujali z pokutového kopu. Za podobné zákroky už na nás rozhodčí také pár penalt zapískal. Přestože jsme vyrovnávací gól dostali po naší chybě, myslím si, že konečná remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Opatovice
P. Mašlík [-] - Z. Bárta [-] , J. Trávníček [-] , M. Novotný [-] , M. Kolkop [-] - R. Grohmann [-] (72. M. Ostrý [-] ) , M. Jelínek [-] , M. Síkora [-] , J. Steiner [-] - Z. Švéda [-] , D. Alán [-]

TJ Kučerov
M. Paštěka [-] - R. Vít [-] , J. Zahradníček [-] , T. Bednařík [-] , F. Petko [-] (60. J. Šírek [-] ) - T. Valach [-] (75. L. Szendrei [-] ) , M. Krejčí [-] , M. Krejčí [-] , J. Kolář [-] (87. M. Klúč [-] ) - O. Peitl [-] , R. Vymazal [-] (80. P. Raclavský [-] )

ŽK: 54. P. Mašlík . ČK: 54. P. Mašlík .
Hráči zápasu: M. Novotný .
Místo: Opatovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.