3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinné vítězství Kučerova.


Branky


0

Račice se v posledních zápasech prezentují sympatickými výkony a potvrdily to i v Kučerově. Po většinu utkání byly domácím vyrovnaným soupeřem, ale protože neproměnily svoje příležitosti nemohly pomýšlet na příznivější výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl hektický, protože brzy po úvodním hvizdu rozhodčího šel hostující Zdeněk Přecechtěl sám na Martina Paštěku. Svoji šanci neproměnil a podle nepsaného zákona vstřelili domácí téměř z protiútoku svůj první gól. Hned na to hosté nastřelili tyč domácí branky a vzápětí inkasovali podruhé. V sedmnácté minutě skórovali domácí potřetí a o výsledku zápasu bylo rozhodnuto.

Zbývající část hry byla vcelku vyrovnaná a ve velkém vedru se nechtělo žádnému z mužstev zbytečně plýtvat silami. Přestože si obě mužstva ještě nějaké příležitosti vytvořila, do konce utkání už divácí žádný gól neviděli.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér Kučerova: Dnešní zápas rozhodly proměněné příležitosti ze začátku prvního poločasu. Potom už jsme si výsledek pohlídali a zaslouženě zvítězili.

TJ Sokol Račice
Petr Formánek - hráč Račic: Hráli jsme podle svých současných možností. Chybělo nám trochu štěstí v zakončení vyložených brankových příležitostí v úvodu zápasu, to nás asi připravilo o lepší výsledek.



Sestavy


TJ Kučerov
M. Paštěka [-] - M. Klúč [-] (60. F. Petko [-] ) , R. Zabloudil [-] , J. Zahradníček [-] , T. Bednařík [-] - J. Kolář [-] (75. L. Szendrei [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Kuba [-] , O. Peitl [-] - L. Martínek [-] (46. T. Valach [-] ) , R. Vymazal [-]

TJ Sokol Račice
J. Kudlička [-] - P. Kučera [-] , P. Formánek [-] (46. T. Zezula [-] ) , J. Holý [-] , R. Sedlák [-] - O. Šimko [-] , P. Vičar [-] , P. Chaloupka [-] , Z. Ulrich [-] - J. Kala [-] , Z. Přecechtěl [-]

Hráči zápasu: J. Kolář - P. Chaloupka .
Místo: Kučerov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.