Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ivanovice se v Nesovicích trápily.


Branky


0

Definitivní rozhodnutí o tom kdo v utkání Nesovice, Ivanovice na Hané zvítězí, přišlo až čtyři minuty před koncem zápasu z kopačky Petra Gottwalda. Dvě minuty předtím totiž domácí snížili na rozdíl jedinné branky a v závěrečných minutách mohlo přijít cokoliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úmorném vedru se v prvním poločase hrál docela vyrovnaný fotbal. Ivanovice, byly fotbalovější, ale do dvacáté minuty to bylo na šance jedna jedna.Napřed domácí brankář Miroslav Kočička reflexivně vytáhl střelu Tomáše Kramela a potom musel na brankové čáře čarovat Karel Vybíral po hlavičce domácího hráče. První branka přišla po ivanovickém signálu při zahrávání rohového kopu. Na tom by nebylo nic divného, ale do jeho provedení nešťastně vstoupil hlavní rozhodčí. Zdeněk Černý u rohového praporku posunul míč a odešel. Potom rozhočí slovně hráče požádal "počkejte chvilku" a za chvíli dal píšťalkou pokyn ke hře. Petr Olejníček si vzal míč postoupil s ním do šestnáctky, přihrál před branku a Martin Tkáč dal gól.

Do druhého poločasu vstoupily Ivanovice mnohem aktivněji, vytvářely si šance, které buď neproměňovaly, nebo góly rozhodčí neuznával pro předchozí porušení pravidel. S velikou chutí hrál David Gergely, který měl tu smůlu, že vstřelil obě dvě neuznané branky a když založil jednu z nejhezčích akcí zápasu, po které Petr Gottwald uvolnil Martina Tkáče. Posledně jmenovaný z vyložené pozice netrefil branku. I k druhému gólu měli domácí výhrady, požadovali po soupeři zakopnutí míče, ale Tomáš Kramel dostal přihrávku od Davida Gergelyho a pěknou střelou prostřelil dobře chytajícího domácí brankáře. Již se zdálo, že hosté dovedou utkání v poklidu do konce, ale domácí hráči v osmdesáté čtvrté minutě, po standardní situaci Tomášem Zabloudilem snížili na jedna dva. O dvě minuty později po přihrávce Martina Tkáče Petr Gottwald svoje mužstvo opět uklidnil a za minutu přidal po chybě obrany čtvrtý gól.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nesovice
Dušan Sádlík - trenér Nesovic: Naši hráči v posledním utkání této sezóny bojovali až do konce, ale soupeř nám těsně před koncem dvěma slepenými góly vzal naději na zvrat. Vzhledem k průběhu druhého poločasu hosté vyhráli zaslouženě.

TJ Slovan Ivanovice na Hané
Petr Olejníček - trenér Ivanovic na Hané: Hra dnes nebyla podle našich představ, ale vypracovali jsme si velké množství šancí, které jsme bohužel neproměnili. A tak úplné rozhodnutí přinesly až dvě branky Petra Gottwalda v závěru utkání.



Sestavy


TJ Sokol Nesovice
M. Kočička [-] - L. Šmíd [-] , J. Pouska [-] , M. Kazimír [-] , P. Homola [-] - P. Tichý [-] , P. Blecha [-] , T. Zabloudil [-] , P. Pacula [-] (46. D. Odrazil [-] ) - M. Kupka [-] (46. P. Kučera [-] ) , R. Blaž [-]

TJ Slovan Ivanovice na Hané
K. Vybíral [-] - P. Moravec [-] , Z. Černý [-] , P. Szeliga [-] , T. Stašo [-] - D. Gergely [-] , T. Kramel [-] , P. Olejníček [-] , J. Medřický [-] (70. J. Svoboda [-] ) - J. Valach [-] (10. M. Tkáč [-] ) , P. Gottwald [-]

Hráči zápasu: T. Zabloudil - T. Kramel .
Místo: Nesovice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.