Veltruby neměly šanci


Branky


5. L. Hájek , 13. L. Hájek , 29. J. Slavík , 39. O. Kosina , 53. J. Slavík , 55. A. Srp
0

Velimské béčko konečně hrálo asi v nejsilnější sestavě. A byla  z toho drtivá převaha a jednoznačné vítězství. Jen to, že trenér Jedlička dal postupně šanci všem pěti náhradníkům, zachránilo hosty od desítky. Veltrubáci hráli hezký, sympatický fotbal, ale neměli nárok.  

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Čtyři změny v sestavě udělal trenér  Velimi. Konečně mohla nastoupit silná a zkušená trojice bývalých divizních hráčů (Hájek, Slavík a Srp) a v brance se objevil    (letos podruhé) zkušený a výborný velimský matador Tomáš Daněk, náhradní brankař áčka. A od začátku to bylo na hřišti vidět. Prvních 15 minut měla Velim drtivou převahu a už v v 5.min. šla do vedení. Brankař hostí nešťastně odkopl míč k. L. Hájkovi a ten asi z 10 m nedal brankaři šanci. Velim vedla 1:0.

 

L. Hájek předtím několik zápasů nehrál a tak byl při chuti. Ve 13.min. vrátil odražený míč nechytatelnou bombou do sítě hostí. Velim vedla 2:0. V 16.min. se hosté poprvé dostali před šestnáctku domácích a po faulu M. Hrabala kopali trestný kop. Ten nádherně zahrál nejlepší hráč hostí P. Šorm. Technicky, vnitřní falší zatočil míč k tyči, T. Daněk vykouzlil robinzonádu, ale na míč nedosáhl. Veltruby snížily na 2:1.

 

Dalších 10 minut  Velim zvolnila a soupeř se snažil útočit, ale jeho snaha končila před pokutovým územím domácích. Od 25.min. přišel další nápor domácích. Jejich tlak vyústil trestným kopem ve 29.min. J. Slavík vystřelil a za pomocí teče některého z hráčů ve zdi zvýšil na 3:1. Ve 39.min. A. Srp přihrál doleva na O. Kosinu, ten asi ze 16ti m, lobem přes brankaře dal na 4:1 pro domácí.

 

     V poločase domácí střídali. Odstoupil zraněný J. Vlk a nahradil ho O. Dvořák. Trenér přeskupil posty a šlo se do tlaku. V 53.min. právě O. Dvořák unikl po levé straně, prudce nacentroval na nabíhajícího J. Slavíka a ten v běhu nechytatelně zvýšil na 5:1. V 55.min., po kombinaci Nedbal – Jelínek – Srp, posledně jmenovaný A. Srp upravil na konečných 6:1.

 

Pak trenér domácích postupně poslal na hřiště všechny náhradníky. Šanci tak dostal druhý brankař béčka T. Novák a kanonýr posledních minut, náš prezident L. Kostka(51). Hra upadla do průměru a nic podstatného se již nestalo. Nejlepším hráčem domácích vyhlásil trenér stopera Michala Hrabala. U hostí bych zvolil Pavla Šorma.

AUTOR: J. Češpiva



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Jaroslav Češpiva (administrátor): „Neznal jsem kvality soupeře, náš trenér ano. Veltruby nehrají špatně a je u nich vidět fotbalovost. Ovšem my jsme nastoupili letos v nejsilnější sestavě, která zahrála na poměry III. třídy výborný fotbal. Kluci mně a trenérovi dělají radost. To nemohu říci o našem áčku. Dnes hráli všichni naši hráči dobře až výborně Zaslouží pochvalu. Nejlepší byl M. Hrabal a L. Sixta.“




Počet diváků: 55. Rozhodčí: PIKNER Roman - KUBELKA Petr (N), MOTTAJČÍK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.