Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivý debakl


Branky


0

V sérii porážek pokračují fotbalisté Vltavanu Borotice, kteří tentokrát v souboji dvou nejhorších útoku Okresního přeboru nestačili na Krásnou Horu. Ta tak po osmi porážkách v řadě poprvé zvítězila. I přes zdánlivě neatraktivní střet ze dna tabulky padlo celkem pět branek a k vidění byly i dvě penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka po první minutě hry

 

Z důvodu absence delegovaného sudího musel o postu rozhodčího rozhodnout los, který píšťalku přiřkl trenérovi hostujícího celku. Po hvizdu sudího se po rozehrávce chopil míče hráč Krásné Hory a po vydařeném průniku z levé strany přesným pasem našel svého spoluhráče, který zkušeně zakončoval do sítě domácích. Po tomto rychlém golu se snažili hosté svůj lehce nabytý náskok co možná nejrychleji navýšit. Po řadě neúspěšných úniku Krásné Hory přišla větší šance po čtvrhodině hry, kdy hostující tým rozebral defenzivu a ztráta narostla už o dvě branky. Domácí celek se však nehodlal vzdát bez boje a pomalu začal soupeře napadat na jejich polovině hřiště. Po sérii útoku byl ve 20. minutě faulovaný hráč Borotic, který se v té chvíli nacházel na hranici velkého vápna, načež sudí zapískal pokutový kop. Penalty se chopil Marek Pinta, který zkorigoval výsledek na 1:2. Poslední opravdu stoprocentní příležitost měli na kopačce domácí. V závěru prvního poločasu zakončoval po spolupráci s V. Halajem na zadní tyči Michal Doubek, ale nedokázal propasírovat balón za Houskova záda a nastřelil pouze tyč.

Hosté těžili hlavně z proměňování svých útoků

 

Ze strany krásnohorských to paradoxně nebyl příliš dobrý poločas, nicméně skóre hovořilo v jejich prospěch. Borotice byly i nadále aktivnější. I přesto všechno dokázali hosté už v 50. minutě oslavovat třetí gól, při kterém využili nepozornosti domácích obránců a přesným zakončením za záda Horsta Bauera se dostali do dvoubrankového vedení. Domácí Borotice se po celou dobu snažili vstřelit kontaktní gól, který by je dostal zpátky do utkání, ale nenašli recept na golmana Housku. Obrana Krásné Hory sice musela hasit několik velkých šancí, avšak převážnou část útoků dokázala zastavovat už v zárodcích. Naopak v 75. minutě museli domácí spolknout hořkou pilulku v podobě pokutového kopu. K míči se postavil a suveréně penaltu proměnil Jaroslav Kříž, který výsledek upravil na konečných 4:1.

 

 



Sestavy


TJ Vltavan Borotice
H. Bauer [-] - P. Burian [-] , J. Pilous [-] , M. Pinta [-] , A. Halaj [-] , F. Beneš [-] , J. Šimonovský [-] , V. Drobílek [-] , V. Halaj [-] , M. Doubek [-] , M. Velebil [-]

TJ Krásná Hora
P. Houska [-] - J. Špírek [-] , M. Turek [-] , M. Slezák [-] , M. Hubička [-] , L. Hůla [-] , J. Kříž [-] , M. Jandera [-] , P. Kolář [-] , V. Čanda [-] , M. Švec [-]

Místo: Vltavan Borotice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jakub - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.