Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lysovicích se překvapení nekonalo


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pačlavice byly první poločas lepším týmem. Hrály svoji tradiční kombinační hru, kterou se postupně dostávaly do několika šancí, ze kterých dokázaly vstřelit dva góly. Lysovice měly za první poločas dva náznaky šance, ale bohužel pro ně to nedokázaly zužitkovat. Na Lysovicích byla vidět nervozita. Prvních 45 minut se odehrávalo v režii hostů a domácí čekali na brejky. 

Druhý poločas odstartoval úplně jinak. Lysovice do zápasu vlétly s tím, že už nemají co ztratit a svého soupeře začaly přehrávat. Již v 51 minutě se po nakopnutém balónu dostal míč za obranu a Aleš Martínek snížil na 1:2. S tímto herním projevem Lysovice pokračovaly dál. Jenže v 65 minutě se snažil odkopnout míč domácí hráč Patrik Neděla z vlastního pokutového území. Míč trefil tak nešťastně, že obloučkem přes domácího golmana rozvnil síť a tím dostal Pačlavice opět na dvoubrankový rozdíl. Poté Lysovice úplně opadly a otěže zápasu převzaly opět Pačlavice, které dokázaly přidat ještě jednu branku a zápas už si pohlídaly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lysovice
Zdeněk Gryc (trenér TJ Lysovice): Věděli jsem, že Pačlavice budou těžký soupeř. První poločas byl z naší strany velice špatný. Druhý poločas jsme se trochu zvedli, ale ten třetí gól nás už položil.

FK Pačlavice-Dětkovice
Trenér TJ Sokol Pačlavice: Jsem rád za 3 body, které pro nás byly velice důležité. Věděli jsme, že tento zápas nebude jednoduchý, protože jsme hráli proti mančaftu, který je ohrožený sestupem. Myslím si, že rozhodla herní kvalita, která byla na naší straně. Neproměnili jsme spoustu šancí. Díky za to, že jsme vyhráli a jedeme dál.



Sestavy


TJ Lysovice
L. Plhal [-] - J. Staněk [-] , M. Brovják [-] (71. P. Neděla [-] ) , D. Novotný [-] , P. Beránek [-] (46. M. Brovják [-] ) - A. Martínek [-] , M. Šoupal [-] , O. Bačovský [-] , J. Poprik [-] - L. Foldyna [-] , Č. Malcher [-] (37. P. Neděla [-] )

FK Pačlavice-Dětkovice
V. Klimek [-] - J. Jiříček [-] (70. L. Navrátil [-] ) , Z. Kapounek [-] , T. Kroupa [-] , M. Petroš [-] - P. Dostalík [-] , M. Špatina [-] , D. Vlček [-] , Z. Pučan [-] - M. Grepl [-] , P. Doležel [-] (81. K. Kyas [-] )

ŽK: 39. A. Martínek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.