Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč nedala nováčkovi ze Smrku žádnou šanci


Branky


9. M. Kárník , 37. J. Brabec , 56. J. Brabec , 76. J. Brabec , 79. M. Salák , 88. P. Zikán - 68. T. Man
0

 Po vysoké výhře Smrku doma s Rouchovany přišla naopak vysoká prohra na hřišti aspiranta postupu Valče 6:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali slibný náskok

   V úvodním domácím utkání nastoupili domácí proti nováčkovi ze Smrku.Ten v minulém kole rozstřílel Rouchovany a dal domácím varování, aby soupeře nepodcenili.  Domácí do utkání nastoupili soustředěně a začali si vypracovávat šance jako na běžícím páse,  ale zakončení vázlo a tak padli pouze dvě branky,nejprve po faulu brankáře na uzdraveného střelce Martina Ludvíka proměnil v 9. minutě penaltu Michal Kárník -1:0 a ve 38.minutě po rohu Davida Cabejška uklidil odražený míč do sítě výstavní střelou z 22 metrů Jan Brabec -2:0.

          

Valeč si v pohodě dokráčela pro tři body.

   Na začátku druhé půle hosté vyrovnali hru, měli i nějaké náznaky šancí, ale chyběla finální přihrávka  a tak se v 57.minutě dočkali domácí když po přihrávce Michala Kárníka skóroval znovu Jan Brabec -3:0.  Hosté sice v 68.minutě po akci která zaváněla ofsajdem snížili Manem na 3:1,ale na víc se nezmohli a naopak domácí opět přišlápli plyn a navýšili vedení nejprve po přihrávce Jana Siroty zkomletoval hattrick, první ve Valči Jan Brabec 4:1, v 80.minutě kopal roh Martin Salák a hosté si míč srazili do branky sami 5:1 a závěr patřil střidajícímu žolíkovi Pavlu Zikánovi kdy po dlouhém míči a přihrávce Martina Saláka bezpečně proměnil samostatný únik 6:1.Domácí si připsali první výhru v novém ročníku a diváci odcházeli spokojeni.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Dnes jasná výhra, ale výkon nebyl optimální, spousta zahozených šancí, opět vázla kombinace, ale pochválit musím kluky za snahu a bojovnost a s tím určitě přijde zlepšení.

TJ FC Smrk
Horký Karel, trenér: První půle byla poměrně vyrovnaná. Ke konci zápasu jsme odpadli fyzicky.



Sestavy


SK Valeč
M. Veselý [-] - P. Chládek [-] (56. J. Sirota [-] ) , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] (41. D. Procházka [-] ) - M. Kárník [-] , J. Ludvík [-] , M. Dufek [-] , D. Cabejšek [-] (76. P. Zikán [-] ) , F. Macek [-] (70. M. Kopuletý [-] ) - M. Ludvík [-] , J. Brabec [-] (76. M. Salák [-] )

TJ FC Smrk
M. Cejpek [-] (46. M. Pitor [-] ) - K. Ondrák [-] , T. Polovčík [-] , D. Franc [-] (57. D. Klištinec [-] ) , F. Nováček [-] - L. Slavík [-] (46. M. Hort [-] ) , F. Wortner [-] , Š. Hort [-] , O. Sobotka [-] - T. Man [-] , R. Helísek [-] (77. O. Maláč [-] ) -

Hráči zápasu: T. Polovčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - KÁRNÍK Jiří (N), KŘEČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.