Tasov jede z Olší s prázdnou


Branky


32. T. Dvořák , 46. A. Kaminaras (p.)
0

V posledním kole podzimní části se utkalo trápící se Olší s ambiciózním Tasovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas dopadl šťastněji pro domácí

Domácí Olší do utkání nastoupilo velmi aktivně a hosty během prvních dvaceti minut k ničemu nepustili. Již v 2. minutě mohl Párala ohrozit domácí Alex Kaminaras, jenže jeho volný přímý kop skončil ve zdi. V 10. minutě tentýž hráč načechral centr do vápna, kde Šašek jen těsně nedokázal míč dostrčit do brány. Z následného rohu po sérii odrazů mířil Fikr těsně nad. Poté už vystrčili drápky i hosté a odměnou jim byla penalta ve 30. minutě, která skončila na tyči Jašovi brány. Ve 32. minutě potrestal zaváhání hostů domácí Dvořák a poslal tak Olší do vedení 1:0. Gólu předcházel výborný průnik Bíbra po levé straně, který dokázal oklamat svého strážce a levou nohou našel přesně hlavu Tomáše Dvořáka. Bohužel pro domácí si výborně hrající Bíbr při centru poranil stehenní sval a musel předčasně ze hřiště. Hosté mohli ve 42. minutě vyrovnat, ale pokus Matěje Pospíšila skončil na břevně a tak šťastnějším týmem v první půli bylo Olší. 

Rozhodčí výrazně ovlivnil druhou půli

Hned v úvodu druhého poločasu došlo k hrubce rozhodčího, kdy daroval domácím penaltu po drobném kontaktu Fikra s Páralem. Alex Kaminaras nedal gólmanovi hostů žádnou šanci a tak domácí získali výraznější vedení 2:0. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale nebezpečnější bylo přeci jenom domácí Olší.  V 47. minutě mohl Petr Dvořák po nádherné akci Fikra a Chytky překonat Párala, ale těsně minul. V 50. minutě trefil Fikr po centru Dvořáka tyč. V 52. minutě se dostal ke střele hostující Procházka, ale minul. V 63. minutě se mohl prosadit domácí navrátilec do sestavy Jůda, ale zaskočen svou šancí našel pouze Páralovu náruč. V 76. minutě opět spálil gólovou šanci Petr Dvořák a tak skóre zápasu již zůstalo nezměněno. 



Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Jaroslav Šašek: Za dnešní výkon hráčům děkuji, odvedli bojovný a zkušený výkon. Především musím pochválit obrannou čtveřici Nedoma, Jůda, Dvořák, Kolouch. Jedinou kaňkou na zápase byl výkon rozhodčího.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: LHOTSKÝ Filip - SEKNIČKA Bohumil (N), JELÍNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.