Bohdalec doma udolal rezervu Bítýšky


Branky


0

Domácí fotbalisté dokázali zvítězit i ve svém čtvrtém letošním utkání a se stoprocentním bodovým ziskem se vyhřívají na špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvoubrankový náskok

Úvod zápasu naznačil, že proti sobě hrají dva vyrovnané celky. Hra se spíše pohybovala na středu hřiště a žádný tým se k vážnější příležitosti nedostal. První velká šance přišla až v 22. minutě, hostující gólman Šmerda poslal odkop po zemi, ten zachytil Sklenář, ale míč do naprosto odkryté brány poslal jen do tyče. Další šance zápasu přišla v 32. minutě, opět Šmerda neudržel jednoduchý balón a dobíhající Jan Sklenář poslal Bohdalec do vedení. Toto byl možná zlom utkání. Od této chvíle dobře hrající hosté neudrželi své nervy a začali se dohadovat. Toho Bohdalec určitě využil a začal hosty přehrávat. Již o tři minuty později hosté ve vápně faulovali Sklenáře a byl nařízený pokutový kop. K penaltě se postavil Petr Jaša, ale jeho střelu vytěsnil gólman Šmerda. Naštěstí pro domácí je tento moment nepoznamenal a už v 37. minutě po velikém tlaku navýšili své vedení. Sklenář z vápna vystřelil na hostujícího Šmerdu, ten střelu vyrazil před sebe a dobíhající Morkus zvýšil na 2:0. Do kabin tedy odcházeli spokojeněji domácí.

Hosté dokázali pouze snížit

Do druhé půle vstoupily lépe hosté, už v 50. minutě utekl hostující Zeman a vybojoval pokutový kop. K penaltě se postavil Hanzelka a jistě snížil náskok domácích na jednu branku. Od této chvíle by se dalo říci, že měli navrch hosté, z čehož vyplynula šance v 70. minutě. Zeman běžel sám na gólmana Kamaráda, ten se mu vrhl pod nohy a skvělým zákrokem držel domácí ve vedení. Tato šance opět hosty poznamenala a ti se místo dobývání domácí brány začali soustředit na hádky. Toho opět Bohdalec využil a přebral otěže zápasu. V 80. minutě přešel obranou hostů Morkus, ale prázdnou bránu netrefil a o tři minuty později ho z druhé strany napodobil Luboš Jaša, kterého zastavila tyč. Poslední šance zápasu přišla v 87. minutě, hosté se dostali ke standartní situaci z 25 metrů, ale dobře kopnutý balón skvěle zachytil Kamarád a tím tak zachránil domácím výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář - trenér: V dnešním zápase jsme ukázali naši bojovnost a po vydařeném prvním poločase jsme zaslouženě vedli. Do druhého poločasu jsme vstoupili opatrně a nechali iniciativu na soupeři. Naštěstí po snižující brance jsme se dokázali povzbudit a začali opět makat. Dnes jsme získali důležité 3 body.

SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: Nedokázali jsme se vyrovnat s nesmyslně tvrdou hrou soupeře. Jsme rádi, že máme utkání za sebou bez vážného zranění.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Kamarád [-] - M. Kučera [-] , J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , J. Ambrož [-] , L. Jaša [-] , J. Dostál [-] , F. Franěk [-] (65. D. Skryja [-] ) , J. Dostál [-] (58. T. Dostál [-] ) , B. Nedoma [-] , R. Morkus [-]

SK Osová Bítýška B
J. Šmerda [-] (46. M. Hanzelka [-] ) - M. Dvořák [-] (58. M. Dupal [-] ) , M. Havlík [-] , L. Sýkora [-] , P. Malý [-] (46. V. Božek [-] ) - P. Habán [-] (50. P. Karmasin [-] ) , P. Večeřa [-] , J. Večeřa [-] (75. J. Jelínek [-] ) , O. Zeman [-] - M. Kulík [-] - J. Malý [-]

ŽK: 40. J. Sklenář , 68. D. Skryja - 50. M. Hanzelka , 70. M. Havlík .
Hráči zápasu: R. Kamarád - O. Zeman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽILKA Jan - SKRYJA Radek (N), BARBOŘÍK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.