Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku zvládla lépe Hať


Branky


0

Divácky atraktivní fotbal se hrál v Hati. Domácí družina se v prvním dějství ujala dvoubrankového vedení. Ve druhé části obě mužstva vsítila čtyři branky a na konci zápasu svítilo na ukazateli skóre 6:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Hati proti sobě nastoupila rezerva místního týmu a rezerva Oldřišova. Hned od úvodního hvizdu rozhodčího se hrála partie nahoru dolů, která musel diváky bavit. Zhruba v 15. minutě se dostal ke střele oldřišovský Jaroslav Klement, ale jeho střela nenašla ten správný cíl. V 16. minutě se radovala ze vstřeleného gólu Hať, když z dorážky zasunul míč do brány Ondřej Chmelař - 1:0. Oldřišov zareagoval nepřesnou střelou Vojtěcha Bechného. V průběhu 24. minutě se domácí Patrik Horák obtočil kolem hostujícího zadáka a střelou do šibenice navyšoval vedení domácích - 2:0. Ve zbytku poločasu se hosté dostali už jen ke dvěma trestným kopům, jejichž realizace byla špatná. Hať tak šla do kabin s dvoubrankovým vedením. 

 

Začátek druhé půle začal aktivněji Oldřišov, který se snažil o zkorigování skóre. Bohužel v 57. minutě vyrobila hostující obrana minelu a domácí navyšovali Lukášem Tylečkem už na tříbrankový rozdíl - 3:0. Hosté však neházeli flintu do žita a o minutu později se v závaru v pokutovém území domácích nejlépe zorientoval Jaroslav Klement a střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci - 3:1. V 61. minutě znovu Jaroslav Klement snižoval střelou z osmnácti metrů na 3:2. Prakticky po rozehrávce utekla Hať znovu na dvoubrankový rozdíl, když se úspěšným střelcem stal Patrik Horák - 4:2. V 70. minutě už to bylo znovu o tři branky, to se prosadil haťský Michal Tesař - 5:2. Oldřišov se ale nadále nevzdával a domácí přitlačil k jejich pokutovému území a postupně snížil opět na rozdíl jediné branky. V 85. minutě po rychle rozehraném rohu obešel Michael Ulička protihráče a nekompromisně zavěsil - 5:3. O tři minuty později napálil svou střelu z dálky Jaroslav Klement k levé tyči domácí svatyně  - 5:4. Hosté pak vrhli úplně všechny síly do útoku, ale po chybě jejich stopera se dostal Lukáš Tyleček do samostatného úniku a s přehledem nasadil housle hostujícímu brankáři a uzavřel tak účet zápasu - 6:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Zápas, který se hrál nahoru dolů. My jsme v první části byli lepší a vedli jsme 2:0. Pak jsme ve druhé části utekli až na 5:2. Soupeř, ale zápas zdramatizoval snížením na 5:4. V samém závěru jsme výhru pojistili. Zápas to byl bojovný. I když jsme nastoupili v kombinované sestavě, chtěl bych naše hráče pochválit za srdnatý výkon.

SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (hrající vedoucí mužstva): Od první minuty jsme byli lepší. Dostali jsme ale v první části po individuálních chybách hloupé góly. Do druhé části jsme opět vstoupili aktivněji, ale opět jsme inkasovali. Pak jsme sice snížili na 3:2, ale domácí nám znovu utekli na tříbrankový rozdíl. Pak jsme sice zase snížili a vrhli všechny síly do útoku, ale po chybě stopera jsme dostali v závěru rozhodující branku.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
O. Zháňal [-] - J. Kliment [-] (46. M. Tesař [-] ) , O. Chmelař [-] (90. J. Janik [-] ) , L. Tyleček [-] , M. Schimanek [-] , M. Sojčák [-] , L. Mučka [-] , V. Adamčík [-] , L. Štverka [-] , P. Horák [-] (65. L. Kliment [-] ) , M. Skiba [-]

SK Moravan Oldřišov B
P. Fusek [-] - O. Berek [-] - V. Bechný [-] - P. Mathias [-] (24. D. Grancer [-] ) , J. Samson [-] , L. Strouhal [-] , J. Klement [-] , J. Bielak [-] (46. A. Latton [-] ) , M. Ulička [-] , R. Kalo [-] (81. Z. Čech [-] ) , M. Hřivnáč [-] (61. K. Piroš [-] )

ŽK: 60. M. Tesař , 72. M. Schimanek - 80. J. Klement .
Hráči zápasu: O. Chmelař , L. Mučka - J. Klement , J. Samson .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - MACHALLA Vojtěch (N), ŠTVERKA Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.