Darkovice nestačily na Bolatice


Branky


0

Bolatice si docela s přehledem poradily s Darkovicemi, které porazily na jeho hřišti 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Darkovic zavítalo mužstvo z Bolatic, které v prvním poločase třímalo dirigentskou taktovku pevně v ruce. Do zaslouženého vedení šly Bolatice ve 22. minutě, když centr zpravé strany našel v pokutovém území domácích Tomáše Sněhotu, který nedal žádnou šanci domácímu brankáři Michalu Malíkovi - 0:1. O čytři minuty později se Tomáš Sněhota zmocnil míče na polovině hřiště a sólem ala Diego Maradona vsítil druhou branku svého týmu - 0:3. další šance Bolatic zahodili Ondřek Langer a David Kampík. 

 

Ve druhé části se snažily Bolatice především si hlídat svůj náskok a proto hlavně pečlivě bránily a vyrážely, pokdu to bylo možné, k rychlým brejkům. Do hry se více dostávaly i darkovice.  jejich největší šanci spálil ještě za stavu 0:2 střídající Danle Kurek, jehož nadějná hlavička, ale nenašla ten správný směr. Hosté pak definitivně rozhodli v 79. minutě, když centr Daniela Macury proměnil David Kampík - 0:3.  Hosté pak už v pohodě zápas dohrály a odvážejí si tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Pro nás to byl špatný zápas.Neuměli jsme si nahrát, naopak soupeři šly přihrávky samy od nohy.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): První dějství jsme byli herně lepší a dali jsme jim dva góly. Druhé dějství jsme hráli údržbu, abychom nedostali branku, a dali jsme ještě třetí branku.



Sestavy


FK Darkovice B
M. Malík [-] - D. Bach [-] (66. L. Postulka [-] ) - J. Timel [-] (60. J. Hanzlík [-] ) , P. Smetka [-] (83. J. Heiduk [-] ) , A. Tvrdý [-] , T. Tvrdý [-] , O. Miketa [-] (35. P. Lukáš [-] ) , P. Ricka [-] (46. D. Kurek [-] ) , D. Lukáš [-] , R. Halška [-] , L. Hloušek [-]

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - P. Langer [-] , R. Plaček [-] , T. Sněhota [-] , O. Langer [-] , P. Nawrath [-] , F. Kocián [-] (83. T. Peterek [-] ) , D. Macura [-] , D. Sněhota [-] , V. Duda [-] , D. Kampík [-]

ŽK: 29. R. Halška - 66. D. Sněhota .
Hráči zápasu: J. Hanzlík - V. Duda , T. Sněhota .
Počet diváků: 5. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - KLEN Kryštof (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.