Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švábenice získaly důležité body


Branky


0

V sobotu odpoledne svedly Švábenice velice důležitý souboj s týmem Vícemilic. Domácí jsou pořád v boji o sestupové příčky, a proto potřebují urvat každý důležitý bod. To se jim sobotním klání povedlo. I když nastupovali přesně v jedenácti a na střídačku se musel posadit i trenér Weiss, výsledek se dostavil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Švábenice od začátku utkání sváděly vyrovnaný souboj s týmem Vícemilic. Svou mírnou převahu však nedokázaly přetavit v úvodní branku zápasu. To se nakonec podařilo hotujícímu týmu, který skóroval ze standartní situace v 16 minutě. Domácím se podařilo zanedlouho vyrovnat krásnou, ale přitom ojedinělou střelou Jiřího Stříže, ve 29 minutě ze vzdálenosti zhruba 25 metrů. Poločas skončil pro oba týmy smírně a do kabin se odcházelo za stavu 1:1

 

Do druhého poločasu vstoupily aktivněji Vícemilice. Dokázaly vitěžit z minima maximum. Nejdříve ale skórovali domácí. V 59 minutě se trefuje domácí Martin Novotný a zvyšuje tak náskok svého týmu na 2:1.  Hosté ovšem nezaháleli a  v 65 minutě dokázali srovnat, po vlastní brance Michala Weisse. To domácí ovšem nepoložilo. Naopak hostujícímu týmu nasázel ještě 2 branky Martin Novotný. Švábenice dokázaly doma zvítězit a vybojovaly si další 3 důležité body.



Sestavy


Sokol Švábenice
M. Stěnička [-] - T. Orel [-] , P. Navrátil [-] , R. Novotný [-] , R. Dvořák [-] - F. Navrátil [-] , V. Kuška [-] , J. Stříž [-] (53. M. Weiss [-] ) , K. Přecechtěl [-] - M. Novotný [-] , M. Gruber [-]


ŽK: 90. M. Novotný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.