Darkovičky deklasovaly Štěpánkovice


Branky


5. M. Duda , 31. M. Duda , 44. T. Ondič , 63. J. Kneifel , 75. V. Mikula , 78. M. Duda , 84. P. Ender , 87. J. Hanus
0

Darkovičky zápas zcela ovládly a nešťastným Štěpánkovicím nasázely osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od počátku utkání se jednalo o jednoznačné střetnutí a bylo jen otázkou času kdy padne první gól. Poprvé vylétly ruce domácí fandů nad hlavu v 5. minutě, když dalekonosná střela Milana Dudy nachytala na švestkách hostujícího brankáře Filipa Drastíka - 1:0. I nadále Darkovičky pokračovaly ve své převaze, kterou zúročily v 31. minutě po krásné kombinační akci na jejímž konci stál opět Milan Duda - 2:0. Minutu před odchodem do kabin napřáhl asi z třiceti metrů Tomáš Ondič a brankář Drastík po třetí vytahoval míč z branky - 3:0. 

 

I po přestávce pokračovalo vraždění neviňátek a domácí nasázeli dalších pět gólů. Po hodině hry se nádherně z místa ze stoje střelou do šibenice prosadil Jan Kneifel - 4:0. Poslední čtvrthodina byla pro hosty děsivá, neboť v ní obdrželi další čtyři branky. V 75. minutě zasunul míč do sítě Václav Mikula - 5.0. O tři minuty později dovršil svůj hattrick kanonýr Milan Duda a vyšvihl se do čela střelecké tabulky - 6:0. V 84.minutě zachmuřil hosty po sedmé nekompromisní ranou Petr Ender - 7:0.  Poslední hřebíček do rakve nešťastným Štěpankovicím zabil tři minuty před koncem Jiří Hanus - 8:0.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): Bylo to zcela jednoznačné utkání v naší režii. Mohli jsme vyhrát daleko vyšším rozdílem.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Vít Axmann (hráč): Domácí na nás vlítli a v 5. minutě dali branku . Ve 30. minutě se nám zranil nejlepší hráč a naše hra se rozpadla. Ve druhé půli už to bylo domácí exhibice.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - FAJKUS Tomáš (N), LIŠKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.