Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice zničily Služovice v prvním dějství


Branky


0

Bohuslavice o své výhře rozhodly v prvním dějství, kdy vstřelily čtyři branky. Ve druhém si už výhru pohlídaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice přijely do Bohuslavic ve značně oslabené sestavě. Chybělo jim děvět hráčů základní sestavy, včetně brankáře. Do kasy proto musel jít hráč z pole. V první půli to byl Adam Rother, ve druhé Tomasz Borecki. Aby toho nebyl málo, tak Služovice hrály první poločas pouze o deseti. Jedenáctý hráč se k nim připojil až ve druhém poločase. Podle toho to taky na trvníku vypadalo. Služovice se dostaly hned v 6. minutě do samostatného nájezdu, ale Miroslaw Wojcicki mířil vedle. Bohuslavice šly do vedení o čtyři minuty později, když se úspěšným střelcem stal Jan Vitásek - 1:0. Po čtvrthodině hry vedly už Bohuslavice o dvě branky, když na konci pěkné akce stál Vojtěch Janoš - 2:0. Služovice se pak dostaly ke střelám ze střední vzdálenosti, které však byly nepřesné. V 37. minutě se domácí radovali potřetí, když se do listiny střelců zapsal Aleš Barč - 3:0. Navíc o dvě minuty později počtvrté zarmoutil hostujícího brankáře Petr Cigán - 4:0. Hosté mohli těsně před poločasem snížit, ale trestný kop Jaroslava Černého poslal Tomasz Borecki hlavou nad.

 

Ve druhém poločase Bohuslavice polevily, a Služovice převzaly iniciativu. Zakončit šance do úspěšného konce byl pro ně nadlidský výkon. V 50. minutě si Jaroslav Černý obhodil i domácího brankáře, ale jeho střelu mířící do brány odklidila bohuslavická obrana na roh. Za čtyři minuty střílel Petr Kriebel těsně mimo tři tyče. Pak se dvakrát zjevil v nadějných pozicích Adam Rother, ale byl neúspěšný. Pátou branku přidaly Bohuslavice sedm minut před koncem, když se prosadil Vojtěch Janoš a připsal si druhou branku v zápase - 5:0. Hosté korigovali v samém závěru, když přímý kop Gletníka zasunul do branky hlavičkou Jiří Gletník, který přeloboval domácího brankáře - 5:1.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): My jsme v prvním poločase proti soupeři, který hrál v deseti nastoupili v obvyklé sestavě. S přehledem a takticky jsme do 30. minuty vedli o tři branky. Ve druhé půli se hra vyrovnala, ale výhru jsme si už zkušeně pohlídali.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Dneska jsme se z různých důvodů nesešli. Chybělo nám devět hráčů. Utkání rozhodlo to, že jsme neměli brankáře, a do 40. minuty jsme hráli pouze o deseti. Dostali jsme čtyři laciné branky, a bylo po zápase. Ve druhé půli jsme byli lepší, bohužel jsme nebyli schopni dát gól. Kluci zaslouží poděkování za statečný výkon.



Sestavy


SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - V. Janoš [-] , P. Cigán [-] (46. L. Piskoř [-] ) , J. Vitásek [-] (46. J. Krupa [-] ) , T. Hruška [-] , T. Chlopčík [-] , M. Šramel [-] , T. Kretek [-] , F. Hrubý [-] , T. Král [-] (46. I. Dominik [-] ) , A. Barč [-] (46. P. Štefek [-] )

TJ Sokol Služovice
A. Rother [-] - J. Polák [-] , M. Kostřiba [-] , M. Polhoš [-] , P. Kriebel [-] - J. Gletník [-] , J. Černý [-] , R. Ježek [-] , A. Lasák [-] , M. Wójcicki [-] - T. Borecki [-]

ŽK: 67. M. Polhoš .
Hráči zápasu: J. Černý , P. Kriebel .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - MÍKA Ondřej (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.