Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice potvrdily roli lídra


Branky


0

Lídr tabulky z Dobroslavic ztratil v první půli svůj dvoubrankový náskok. Ve druhé ale nasázel Bolaticím čtyři branky a zaslouženě vyhrál. Hattrickem se zaskvěl domácí Klekner. Po dvou gólech dali dobroslavický Rathouský a bolatický Macura.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj prvních Dobroslavic a třetích Bolatic vyzněl díky druhému poločasu jednoznačně pro lídra tabulky. Během úvodní dvacetiminutovky se domácí eskadra ujala dvoubrankového vedení. V 15. minutě po krásné kombinační akci, kdy si domácí hráči vyťukali hostující obranu, seznámil míč se síti hostující brány Jakub Klekner - 1:0. Ve 22. minutě krásným lobem zasunul míč za záda hostujícího brankáře David Rathouský - 2:0. Bolatice pak vyrovnaly skóre během jedné minuty. V 30. minutě po nacvičeném signálu skóroval z přímého kopu Daniel Macura - 2:1. O minutu později vyslal Daniela Macuru do úniku Tomáš Sněhota a ten se nemýlil - 2:2. Zbytek poločasu se odehrál mezi šestnáctkami, 

 

Po přichodu z kabin pak domácí Dobroslavice rozhodly během deseti minut třemi brankami v hostující sítě. Zlomová byla ta třetí, když ve 46. minutě střelou ze třiceti metrů zaskočil David Rathouský hostjícho brankáře Marka Wránu - 3:2. Další branku přidal po nedorozumění stopera Pavla Nawratha s hostujícím gólmanem Jakub Klekner - 4:2. V 55. minutě se krásně prosadil ze hry Miroslav Knopp a zakončil tak hostující desetiminutovku hrůzy - 5:2. Poslední branka pak padla dvacet minut před koncem, když centr ze strany se šťastně odrazil od ramene Jakuba Kleknera do hostující brány. Klekner tak završil svůj hattrick - 6:2. Zápas se už pak v poklidu jenom dohrál.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): První poločas byl takový pěkný. Vedli jsme 2:0. Toto vedení jsme ale během chvilky ztratili. Ve druhém dějství jsme hned vsítili třetí branku. My jsme pak přidali ještě tři branky a bylo po zápase.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Soupeř vedl 2:0, ale my jsme velmi rychle vyrovnali. Ve druhé půli jsme během třinácti minut dostali tři góly a už nebylo co řešit.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Jaskula [-] - J. Klekner [-] , D. Tůma [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , M. Knopp [-] (65. J. Osmančík [-] )

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - T. Sněhota [-] , D. Macura [-] (65. J. Bortlík [-] ) , V. Duda [-] , P. Tomšů [-] , T. Rataj [-] , D. Kampík [-] , P. Šimeček [-] , P. Nawrath [-] , R. Ceplý [-] , J. Krettek [-]

Hráči zápasu: D. Rathouský , J. Klekner - P. Nawrath .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PINČEK Milan - KNOPP Martin (N), SNĚHOTA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.