Předenice jasně přehrály Dobřany


Branky


0

Předenice v prvním kole doma těsně přehrály Zdemyslice. Dobřany naopak doma nestačily na Nepomuk. A hosté nezískali ani tentokrát žádné body. Domácí je scela jasně přehráli a vyhráli vysoko 6:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl zápas

Od prvních minut byla vidět aktivita domácích, jenž byli více na balonu a dařila se jim kombinační hra. Byla tak jen otázka času kdy se jim podaří dát gól. Stalo se tak ve 22. minutě kdy si na centr od Pavla Kvídery naběhl Josef Mašek a jednoduše doklepl balon do sítě. Netrvalo dlouho a míč se třepotal v síti hostů znovu. Postaral se o to Jakub Bernášek. Předenicím se i nadále dařilo kontrolovat hru a vytvářet si šance. Hned za další tři minuty se znovu prosadil Jakub Bernášek a už to bylo 3:0. Do poločasu se stav měnil ještě jednou. O čtvrtou branku se postaral Pavel Kvídera. Poločas tak skončil jasným výsledkem pro domácí, hostům se nedařilo témeř nic.

Poklidný poločas

Druhý poločas už se odehrával v klidnějším tempu. Předenice si v poklidu hlídali vedení. Dobřanům se bohužel nepodařilo si vytvořit nějakou větší šanci. Šest minut po poločase to bylo už zdrcujících 5:0. Na balon z rohového kopu si naběhl Josef Mašek a přidal svůj druhý gól v zápase. Poté už byla hra vyrovnanější. Ani jeden z týmů se nikam nehnal, snažili se pošetřit síli ve velkém horku. Tři minuty před koncem zápasu si na centrovaný balón z levé strany naběhl Pavel Kvídera a zvýšil na tenisových 6:0. Zápasi tímto výsledkem skončil. Domácí jsou tak zatím stoprocentní a hosté si na první body musí stále počkat.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Pro nás to byl velice jednoduchý zápas. Byli jsme aktivní a hráli jsme svou hru. Dobřany jsme k ničemu nepustili."




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), RAJT Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.