3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy po dvou kolech konečně zabraly


Branky


1

Vstup do sezóny určitě nemůžou domácí považovat za úspěšný. Tři body ze tří zápasů je málo a to hráči veděli a do zápasu s Radkovice šli s tím, že musí bodovat naplno. To hosté se letos poprvé představili na hřišti soupeře. V domácím prostředí urvali čtyři body a v každém zápase vstřelili tři góly. Žinkovy konečně zabraly a rozšířily svůj bodový účet o tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Od úvodních minut byli aktivnější domácí. Dařilo se jim držet balon na kopačkách a soupeře přehrávat kombinační hrou. Vytvořili si i několik slibných šancí, žádná si však cestu za záda brankáře nenašla. Hosté měli také několik náznáků šancí. Nedákázali je ale dotáhnout do konce. Poločas tak skončil bez branek i přes výraznou převahu domácích. 

Góly domácích

I ve druhém poločase byli lepší domácí. První gól zápasu ale stále nepřicházel. Diváci se ho nakonec dočkali až v 66. minute. K volnému přímému kopu se postavil Tomáš Hora a poslal ho nechytatelně za záda bezmocného gomana. Nadále byli Žinkovy více na balonu a dokázali to přetavit v druhou branku. 77. minutě se do balonu opřel Štefan Merhaut a domácí vedli již o dvě branky. Hostím se nedala upřít snaha s výsledkem něco udělat, ale domácí byli všude dřív a Radkovice vcelku k ničemu nepustili. Navíc v poslední minutě zápasu stvrdil tři body pro domácí Jiří Trojánek. Žinkovy tak konečně zabraly a stoupají tabulkou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Zaslouženě jsme vyhráli, Byli jsme celý zápas lepší. Soupeře jsme přehrávali kombinačně. V první půlce měli dost šancí ale žádná nám tam nepadla. Mužstvo podalo celkově dobrý výkon, chtěl bych je pochválit."




Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - Z. Beníšek [-] , J. Trojánek [-] , Š. Merhaut [-] (88. M. Vokurka [-] ) , D. Niemkiewicz [-] , R. Liška [-] , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] , J. Tykvart [-] , T. Hora [-] , J. Doričák [-]

TJ Sparta Radkovice
T. Šebesta [-] - S. Tisot [-] , P. Sikyta [-] (46. T. Kučera [-] ) , J. Horský [-] (80. K. Novotný [-] ) , M. Brada [-] , Z. Bultas [-] , T. Kutka [-] , P. Vlček [-] , J. Janeček [-] , M. Březina [-] , F. Březina [-]

ŽK: 73. D. Niemkiewicz - 27. M. Brada , 66. J. Horský , 81. T. Kutka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - ŠRAIT František (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 9. 2016 12:29
1:2